02-24-2022

Emiel de Leeuw

All aboard: nieuwe gezichten bij Enof

Ja ja, wij zijn het jaar goed begonnen, met maar liefst vijf (!) nieuwe Enoffers. Vanaf januari hebben we ons team nog gezelliger en creatiever gemaakt met projectleider Hester en ontwerper Jorien, en in februari is ons kersverse stageteam begonnen met Annemie bij ontwerp, Isa bij advies en Lisa bij projectleiding. Hieronder vertellen de ladies wat meer over zichzelf.

Hester (projectleider)

Deze dame blijft in beweging! Geboren en getogen in Apeldoorn, voor de studie Communicatiemanagement verhuisd naar Utrecht, daarna voor de vervolgstudie Communicatie- en informatiewetenschappen heen en weer gependeld naar Nijmegen, gevolgd door werk in Amsterdam. Pfoe! En dan reist ze ook nog eens in haar vrije tijd. Naar Vietnam ofzo, doet ze gewoon even. En als ze niet druk is met kilometers achter zich laten, stapt ze ook nog wel eens op de fiets. Om te RoCycle’n, of om naar Enof te komen!

“Mijn eerste dag bij Enof voelde gelijk als thuiskomen, vooral door de gezellige collega’s, maar zeker ook door het knusse kantoor op de Muntkade! Als projectleider bij Enof heb ik veel contact met klanten én werk ik in een creatieve omgeving, voor mij de perfecte combinatie! Elke dag ben ik bezig met verschillende projecten en ben ik de schakel tussen klant, leverancier en het Enof team! Het snelle schakelen en het leuke contact met iedereen geeft mij veel energie!”

Waar je Hester ook voor kunt inzetten? Ze maakt fantastische kaasplanken. Maken we tijdens de vrijdagmiddagborrel heel graag gebruik van.

Jorien (ontwerper)

Nog zo’n wereldreiziger, maar dan de andere kant op! Jorien heeft het al sinds ze een kind was over New York. Denkt dat ze er misschien in een vorig leven heeft gewoond, maar is verder heel down to earth hoor! Is er tot nu toe drie keer geweest en kan eigenlijk niet wachten tot ze er weer naartoe kan. Ze heeft daarnaast een fascinatie voor F1, importeert links en rechts handcrèmes en verzamelt ook nog eens sneakers. En geurkaarsen! Ze kan bíjna haar eigen winkel met collector’s items beginnen. Maar dat is niet wat je bij haar moet kopen, want ze heeft nog iets veel leukers: eigen schilderijtjes! En die creativiteit neemt ze natuurlijk mee naar Enof!

“Voordat ik naar Utrecht kwam, woonde ik in Amsterdam. Daar werkte ik bij een contentbureau, ook als grafisch ontwerper. Ik was daar volop bezig met printproducties en online projecten. Bij Enof ga ik dat ook gewoon weer doen, maar dan wel beginnen aan het volgende level. Mijzelf verder ontwikkelen was de belangrijkste reden voor deze overstap en van wat ik tot zover gezien, gedaan en gemerkt heb, gaat dat bij Enof helemaal goedkomen!”

Annemie (stagiaire ontwerp)

Dit is onze brand new aanwinst Annemie! Ze komt oorspronkelijk uit Hoogerheide (bijna tegen de Belgische grens aan, onder Bergen op Zoom), en woont nu op kamers in Utrecht, waar ze Communicatie en Multimedia Design studeert. Waar we over het algemeen vinden dat je stagiairs niet per se hoeft in te zetten om koffie te zetten, is zij er als professioneel barista ook al gewoon heel goed in. Dát hoeft ze hier in ieder geval niet meer te leren. Wat ze hier dan wél komt doen?

“Ik zit nu in mijn derde jaar en dat betekent: tijd voor stage! Bij Enof ga ik aan de slag in het ontwerpteam, ik hoop hier te kunnen ontdekken wat voor designer ik nu daadwerkelijk ben. Blijf ik bij het illustreren en animeren of is er meer te ontdekken?”

Naast haar stage is ze dagelijks te vinden in de sportschool om te powerliften! Met haar wedstrijdambitie gaat ze er vol voor. “Als ze ik iets wil ga ik er ook echt voor, ik noem mezelf dan ook een bezige bij: een bij staat symbool voor het najagen van je dromen, perfectionisme en hard werken.”

Isa (stagiaire advies)

Dit is Isa! Deze van oorsprong Gelderse dame woont sinds 2019 in Amsterdam. Zul je zien dat er vrij snel daarna een zekere pandemie de wereld overnam waardoor het toch even wat minder bruisend was daar in de hoofdstad. Hate it when that happens. Maar goed, overal is een oplossing voor! Deze shopaholic duikt met winkels dicht gewoon de webshops in. Daarnaast gaat ze graag uit eten, is ze een kei in hockey, en zit ze al weken uit te kijken naar carnaval! Ze studeert Creative Business en versterkt vanaf februari het adviseursteam om eens te proeven hoe het eraan toe gaat bij een bureau.

“Ik kreeg samen met de andere stagiaires een warm ontvangst en het voelde gelijk vertrouwd. Ik wilde graag eens bij een bureau stagelopen, met een hecht team en waarbij je voortdurend wordt betrokken bij het proces van een campagne. Dat is ook een ding dat ik graag zou willen leren tijdens mijn stage: vanaf het begin worden betrokken bij een opdracht en uiteindelijk ook kunnen zien wat deze heeft opgeleverd. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen.

Helemaal op haar plek dus bij onze adviseurs! “Ik heb heel veel zin in de komende maanden en ik hoop om samen met de Enoffers mooie campagnes op te zetten.”

Lisa (stagiaire projectleiding)

Deze aanpakker zit in het derde jaar van de opleiding Creatieve Business. Daarvoor zat ze op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Kent ze onze Jordie van! Als ze even niet naar school gaat (of Enoffer voor een half jaar is), werkt ze bij het Kruidvat. Hobby’s? Nee joh, heeft ze niet. Helemaal geen tijd voor! Als ze wel al eens wat vrije tijd heeft, vindt ze het gewoon heerlijk om even niks te doen. Wat dat inhoudt? Lekker chillen op de bank of lekker met mijn vrienden wat drinken op een terras. Kom maar door met die zomer dus!

“Ik heb eerder stage gelopen als productieassistent bij Talpa. Een tijd lang heb ik gedacht dat ik dáár mijn vak van wilde maken. Maar ik raak steeds meer geïnteresseerd in creatieve communicatie en campagnes.

Bij het zoeken naar een interessante stageplek kwam ik bij Enof terecht. De projecten die we hier doen, de mensen die ik hier leer kennen, het past bij me. Daar word ik enthousiast van. Ik denk dat ik bij Enof veel kan leren over alles wat met projecten en het begeleiden ervan te maken heeft. Van het binnenkomen van een project tot het afronden met de klant. Ik wil leren hoe het project van A naar Z gaat: wat moet er allemaal gebeuren en hoe we ervoor zorgen dat de klant blij is met het eindresultaat.”

Als je een leuke klus in de aanbieding hebt, kan het dus maar zo zijn dat deze door Lisa wordt opgepakt! “Ik heb heel erg veel zin in de aankomende weken en maanden. Ik ben er helemaal klaar voor!”