IMG_1651
Door

Enof en Haboes: samen meer digitale daadkracht!

Tegen Enoffers die afscheid nemen van Enof zeggen we altijd “tot snel!”. We nemen eigenlijk nooit definitief afscheid, want wij hebben de overtuiging dat we elkaar vroeger of later altijd weer tegenkomen. Soms als klant, soms als samenwerkingspartner of soms zelfs weer als medewerker.

Zo nam ruim zes jaar geleden onze voortrekker van het online team, developer Thomas van der Beek, afscheid bij Enof. Hij werd zelfstandig ondernemer en startte zijn eigen internetbureau Haboes, in Amsterdam. Zoals we dat vaker doen, zaten wij afgelopen zomer met Thomas en zijn compagnon Sijbrand Kamsma op een zonnig terras aan het IJ. In eerste instantie om gewoon even bij te kletsen. Later om te verkennen of we intensiever konden gaan samenwerken met elkaar.

En nu, ruim een half jaar verder, hebben we een intentieverklaring ondertekend met elkaar en werken we per 1 april samen met Haboes als dé online partner van Enof.

Door deze samenwerking hebben we voor alle online trajecten de kennis en ervaring in huis!

Haboes vult ons naadloos aan bij het bedenken en bouwen van al onze online toepassingen. We gaan intensief met elkaar samenwerken. Onze medewerkers werken al over en weer op locatie bij Haboes in Amsterdam en bij Enof in Utrecht. Onze systemen en applicaties zijn op elkaar afgestemd en we hebben een gezamenlijke Agile-werkwijze afgesproken. Enof is sterk aan de voorkant (strategie, communicatieadvies, ontwerp en front-end).

Haboes levert een ijzersterke achterkant (uitdenken, bouwen en onderhouden van de technische omgeving). Door deze samenwerking hebben we voor alle online trajecten de kennis en ervaring in huis. En als het nodig is kunnen we vanuit Enof aanvullen met andere communicatiekanalen en -middelen. Voor complete oplossingen op het gebied van communicatie.

Enof en Haboes, samen digitale daadkracht!

Wil je meer weten? Loop dan een van onze locaties binnen.