19-10-2021

Emiel de Leeuw

Enof heeft een nieuwe eigenaar

We hebben heel bijzonder nieuws: Enof heeft een nieuwe eigenaar! Hij heet Christian Soer, is 45 jaar en woont met zijn vrouw Linda en hun drie kinderen Noa, Denzel en Yoran in Nieuwleusen. Nu horen we je denken: wat wat wat, wacht even??!!

Ja je leest het goed. Wij, Coen & Aukje, hebben een opvolger gezocht en gevonden voor ons mooie Enof. En we dragen de verantwoordelijkheid volledig over. Wij willen in deze fase van ons leven ruimte maken om andere dingen te gaan doen. En daarvoor moeten we écht loskomen van Enof. We vinden Enof nog steeds een prachtig bedrijf en een heerlijke plek om te werken samen met onze Enoffers die een goed en warm team vormen. Dus je begrijpt dat we niet over één nacht ijs zijn gegaan om dit besluit te nemen.

Stabiele basis

Maar genoeg over ons. Het gaat tenslotte vanaf nu om Chris! Hij zocht al enige tijd een bestaand bedrijf zoals Enof. Financieel gezond, met gerenommeerde en loyale klanten, met een goed draaiend team, met veel ervaring en een goed functionerend managementteam en met een cultuur die bij hem past. Informeel, open, no-nonsense en vakkundig. Enof geeft hem een stabiele basis om nu in te stappen en de komende jaren op verder te bouwen.

“Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van Enof en sámen met alle Enoffers verder te bouwen aan de toekomst!”

Chris, directeur/eigenaar

“Ik kijk ernaar uit om onderdeel te zijn van Enof en sámen met alle Enoffers verder te bouwen aan de toekomst!”

Chris, directeur/eigenaar

Wie is Chris?

Hij werkt al 25 jaar in de grafische sector (binnen- en buitenland) en bij verschillende marketing/communicatiebureaus en is ooit begonnen op het Grafisch Lyceum. De laatste 5 jaar was hij directeur in loondienst bij onder andere The Post en Fizz Digital Agency. Hij voelde dat de tijd nú rijp was om zijn droom na te gaan jagen: ondernemer worden en zelf aan het roer staan van een communicatiebureau.

Chris voelde van meet af aan voor ons als de meest geschikte persoon. Op de eerste plaats voldoet hij aan ons allerbelangrijkste criterium: zorgen voor continuïteit voor Enof en de Enoffers met behoud van onze fijne klantrelaties. Daarnaast is hij is ervaren, gecommitteerd, serieus en ambitieus. Enof wordt echt van hem. Hij is in staat om Enof verder te brengen op een organische manier, die aansluit op wie we nu zijn en wat we nu doen.

Kennismaken

Formeel heeft de overdracht afgelopen maandag 11 oktober al plaatsgevonden. Chris heeft alle aandelen van ons overgenomen en is daarmee vanaf nu volledig eigenaar en eindverantwoordelijk voor Enof. Chris heeft zijn eerste week bij Enof al achter de rug. En dat ging natuurlijk helemaal op zijn Enofs, met een fantastisch introductieprogramma en veel gezelligheid. Bekijk hier de korte compilatievideo.  Hij heeft er veel zin in om de komende tijd met jullie kennis te maken. Kun je niet wachten en wil je hem ontmoeten, stuur hem dan een mail!

Tot slot: het komende jaar blijven wij nog in beeld om te helpen bij een goede overdracht. We volgen hierin de komende periode de behoefte van Chris, dus ook dat gaat allemaal heel organisch wat ons betreft. Afscheid nemen van ons hoeft nu nog niet. We komen zeker nog bij jullie in de lucht als het zover is, want ons kennende laten we dat niet ongemerkt voorbijgaan.

Warme groet, ook namens Chris,
Aukje en Coen