boekenweek
Door

Enof’s Boekenweek 2018: voor alle boekenwurmen!

Wij Enoffers lezen graag. Onderweg naar Utrecht in de trein, thuis met een lekkere kop thee, wanneer we op vakantie gaan: heel wat boeken worden door ons verslonden en aangeraden. En dat is ook niet heel gek. Een goed verhaal neemt je mee naar een compleet andere wereld, wat zorgt voor creativiteit en inspiratie.

Tientallen boeken worden ieder jaar op de studiovloer geruild: het werd tijd voor een boekenkast. Daarom is in onze grote vergaderzaal sinds deze week ook een ware Enof-bieb te vinden. Enoffers zetten hier boeken in, nemen ze mee, laten berichtjes achter voor de volgende lezer en zetten hun favoriete boeken even in het zonnetje.

Een goed verhaal neemt je mee naar een compleet andere wereld

Charlotte, adviseur

Nu is natuurlijk niks zo irritant als de afwezigheid van een boekenlegger. Dan word je al weggerukt uit je verhaal (altijd een pijnlijk proces) en dan komt dat moment dat je verwoed om je heen gaat kijken: heb je ergens nog een verlaten envelop, een brief of een bonnetje die ik even snel tussen de bladzijdes gooien? Een boek vol ezelsoren wordt natuurlijk nooit iemand gelukkig van.

In het teken van de Boekenweek 2018 hebben we daarom een extra speciale boekenlegger ontworpen! Die vind je hier, onder de downloadknop. Kan je weer lekker verder lezen!