Enof Fit-maand
Door

Oktober is Enof fit-maand!

Enof heeft een aantal teams die voor een ideaal werkklimaat zorgen. Zo hebben we het MVO-team, dat er onder andere voor zorgt dat ons afval gecomposteerd wordt en dat we activiteiten met de buurt doen. De Enof dokters, die in de gaten houden of de Enoffers tevreden en gezond zijn. En tot slot de mensen van Enof fit, die alles zo regelen, dat de Enoffers fit hun werk kunnen doen.

Elke maand doet Enof fit iets in het thema mentale en fysieke vitaliteit. Zo hebben we in het begin van het jaar een vitaliteitscheck gedaan en delen we elke eerste maandag van de maand een smoothie uit met een opdracht erbij. Ook gaan we ter ontspanning een paar minuten touwtjespringen wanneer er stress is in de studio. En onze Koen gaf een paar maanden bootcamplessen voordat hij naar Noorwegen vertrok.

Niet alleen even een smoothie uitdelen, we organiseren gewoon een hele fitheidsmaand!

In oktober gaan we door de naderende herfst weer wat meer binnen leven, trekken we weer truien over shirtjes aan, en mag de kachel zo nu en dan ook weer eens aan. Ook komt de jaarlijkse golf van verkoudheden en griepjes eraan, die we natuurlijk allemaal liever vermijden. Daar willen we met Enof fit iets aan doen. Niet alleen even een smoothie uitdelen, we organiseren gewoon een hele fitheidsmaand! Want we vinden het erg belangrijk dat elke Enoffer mentaal en fysiek lekker in zijn of haar vel zit.
Dat bewegen goed voor je is, weet iedereen. Maar we willen ook laten zien dat het leuk is en dat het prima te combineren is met werk.

Dus: oktober is voor ons de Enof fit-maand!

Dat houdt in dat we de Enoffers indelen in teams die allemaal fitpunten gaan sparen. Op individueel niveau, door bijvoorbeeld touwtje te springen, te wandelen, push-ups te doen of een salade te maken. Of op teamniveau, door een training bootcamp, yoga of powercore te volgen. Het team met de meeste punten krijgt uiteraard een prijs, en ook de Enoffer met de meeste individuele punten wordt beloond.
En we delen onze fitheidsplannen graag, dus onze klanten doen ook mee! Onze adviseurs gaan in oktober niet met snoepbanaantjes, M&M’s en chocolatechipcookies op pad, maar met snoeptomaatjes, wortels, druiven of andere gezonde hapjes.

Box&Joy

Dit alles gaan wij samen doen met Marta van Box&Joy. We hebben voor haar een video gemaakt, en in ruil daarvoor helpt zij ons een maand lang met de begeleiding van alle trainingen.
Wil je weten hoe het de Enoffers vergaat? Houd dan onze Facebook- en Instagrampagina’s in de gaten, daar delen we al onze hoogtepunten!