09-24-2020

Emiel de Leeuw

Stage bij Enof in 2020

Hoi! Wij zijn Janneke, Sascha en Anniek en wij versterken het komende halfjaar de Enoffers! Janneke ondersteunt het adviesteam, Sascha kan haar skills oefenen bij het ontwerpteam en Anniek is gestart bij projectleiding. Voor ons alle drie is het alweer de afstudeerstage. Hopelijk kunnen wij veel nieuwe grappen, ideeën en inspiratie inbrengen bij Enof op de Muntkade.

We wisten nog niet goed wat ons te wachten stond. De sollicitaties waren bijvoorbeeld online en dit was even wennen, maar het ging gelukkig goed! Vol nieuwsgierigheid en goede zin zijn wij 3 september gestart bij Enof. We voelden ons al meteen welkom. De sfeer is hier heel open en vriendelijk, iets wat we alle drie heel belangrijk vinden op de werkvloer.

Om onze nieuwe collega’s goed te leren kenen, kregen we een spel: een vel met foto’s van alle Enoffers en daarnaast leuke feitjes over al deze mensen op een ander vel. Aan ons de taak om de juiste weetjes te koppelen aan de goede Enoffer. De enige manier om dat te doen is het gesprek met ze aan te gaan! Mensen de hemd van het lijf vragen en degenen die thuiswerken stalken op Teams. We hebben de puzzel bijna compleet! En om onszelf voor te stellen aan het team hebben we een mindmap gemaakt over wie we zijn en wat we doen.

In de loop van de eerste week hebben we kennisgemaakt met de programma’s en klanten waar Enof mee werkt. Er kwamen veel nieuwe dingen op ons af, maar we werden gelukkig niet meteen in het diepe gegooid. We hebben dus goed kunnen wennen aan de mensen en het werk! In de huidige situatie rondom het coronavirus mag de studio niet helemaal bezet zijn, dus ook wij werken vanaf de derde week deels thuis.

Elke week is er een (online) borrel met de Enoffers, zodat het teamhttps://www.enof.nl/wij-zijn-enof/werken-bij/ ook nog betrokken met elkaar blijft. Handig om elkaar ook meteen te leren kennen. Afgelopen donderdag hebben we vrijwel iedereen écht ontmoet. Superleuk! Wij zijn met frisse moed begonnen aan onze periode hier en hebben zin in komende tijd!

Wil je net als Anniek, Janneke en Sascha stage bij ons komen lopen? Kijk dan snel of er nog een vacature beschikbaar is!