_MG_5984
Door

Starten als stagiair bij Enof

Bij Enof komt er elk half jaar een nieuwe groep kersverse stagiairs. Zo zijn wij, Lilian, Tim en ik -Eveline- vorige week vol enthousiasme gestart met onze stage. De komende vijf maanden loopt Lilian met de adviseurs mee, versterkt Tim het ontwerpteam en sluit ik me aan bij de projectleiders.

De eerste dag

Op weg naar Enof hadden we allemaal geen idee wat ons te wachten zou staan. Best wel spannend dus! Toen we binnenkwamen was het eerste wat opviel een groot bord met onze foto’s en alles wat we nodig zouden hebben om de eerste dagen van onze stage goed te kunnen starten. Alle disciplines werden een voor een aan ons voorgesteld, zodat we beetje bij beetje een goed beeld kregen van alles wat er bij Enof gebeurt.

De eerste week vloog echt voorbij!

Onze eerste week

De eerste week vloog echt voorbij! Natuurlijk was het allemaal nog een beetje wennen en een kwestie van aftasten hoe we in de teams passen. Gelukkig was daar alle tijd voor en werden er niet direct allemaal opdrachten op ons afgevuurd. We zijn hierdoor alle drie snel gewend aan onze nieuwe plek, en zeker in zo’n warm en gezellig team als de Enoffers vind je snel je plaats.

Onze eerste opdracht

Nu zitten we inmiddels in onze tweede week en hebben we al eigen opdrachten gekregen. Ook de groepsopdracht is bij ons neergelegd: het maken van het jaarverslag in de vorm van het zomergeschenk. Daardoor voelen we toch wel dat we écht van start zijn gegaan. Met zijn drieën vormen wij het projectteam binnen Enof en dat voelt goed en we vinden het ook vooral heel erg leuk.

Vanaf nu zullen er steeds meer opdrachten voor ons binnen komen en zullen we dan ook echt deel uit gaan maken van dit leuke Enof-team. We zijn heel erg benieuwd hoe we onze draai vinden, ons gaan ontwikkelen in deze stagetijd en wat voor resultaten wij gaan neerzetten.

Ook geïnteresseerd in een stage bij Enof voor de volgende periode? Houd dan onze vacaturepagina in de gaten, of neem contact op met de studio!