WhatsApp Image 2019-02-08 at 15.01.39
Door

Terugkijken op mijn stage bij Enof

Eerder schreef Eveline wat je als nieuwe stagiair in je eerste tijd allemaal bij Enof doet. Het is nu het einde van mijn laatste week in en dus eens tijd om terug te blikken op mijn 5 maanden stage bij Enof. Wat doe je dan echt?

Rustig beginnen

Na een eerste stage bij de Jaarbeurs kwam ik na zomer bij Enof terecht als nieuwe stagiair projectleiding.
Mijn eerste week was best rustig. Ik kreeg de tijd om alle nieuwe informatie tot me te nemen. Van de diensten die Enof biedt aan haar (potentiële) klanten tot aan de huisstijlen van de klanten waar ik de komende maanden te maken zou krijgen. Na twee weken werd ik bij van alles betrokken, van interne projecten zoals een video voor alle medewerkers op de studio tot projecten van klanten zoals NS en ARAG.

Niet écht stagiair

In de maanden die daarna volgden, draaide ik volledig mee met het team. Daardoor had ik helemaal niet het idee maar ‘een stagiair’ te zijn, eerder een volwaardige medewerker. Maar dan wel een medewerker die wat vaker dan gemiddeld koffie haalde voor zijn collega’s 😉 Zelf ben ik een persoon die ervan houdt om projecten zelfstandig op te pakken en ik ben blij dat Enof de ruimte daarvoor geeft, vooral aan stagiairs die initiatief tonen om een grotere bijdrage te leveren aan het projectleidersteam. Een paar projecten die ik onder mijn hoede had waren wel een uitdaging. Denk aan deadlines die een stuk naar voren worden gehaald of input die later worden aangeleverd dan gepland, maar zo leer je tenminste wat.

Een paar projecten die ik onder mijn hoede had waren wel een uitdaging!

Jordie, stagiair

Het leuke van een stage bij Enof

Ik heb mijn stage als erg leuk en vooral leerzaam ervaren en ik ben blij dat ik met een fantastisch team van ontwerpers, adviseurs en projectleiders mocht werken. We hebben samen ontzettend mooie dingen gemaakt! Het leukste waar ik aan heb gewerkt is de infographic vacature van NS. Dit is een creatieve variatie op een tekstuele vacature.

Nu is dus mijn laatste dag aangebroken! Dat wordt wel weer even wennen, want vanaf volgende week zit ik ineens weer in de schoolbanken voor het komende halfjaar, mag ik nog even knallen op mijn proeve van bekwaamheid en moet ik ondertussen ook nog eens op zoek naar een volgende uitdaging. Daarbij komt mijn werkervaring van Enof vast van pas!

Ook stagelopen bij Enof?

Wil je net als ik een geweldige stageperiode tegemoet gaan? Kijk dan op de vacaturepagina, of neem contact op met de studio!