Header optimalisatie

Optimalisatie

Als je website na hard werken eindelijk online staat, ben je nog lang niet klaar. Sterker nog: dan begint het eigenlijk pas! Hoe wordt de website bezocht? Hoe gaat het met de doelstellingen van de website? Door slim te optimaliseren blijft je website effectief.

Quickcan website

Met de quickscan kijken we of jouw website technisch up-to-date is en of hij nog steeds voldoet aan de door jou gestelde doelen. Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar techniek, gebruikerservaring, navigatie, innovatie, veiligheid (avg), vormgeving of content. We brengen in kaart hoe goed de website werkt, wat de knelpunten zijn en waar verbeterpunten liggen. Met ons rapport kun je vervolgens direct aan de slag om jouw website te verbeteren!

Zoekmachine optimalisatie/ SEO

Met jouw product of dienst wil je uiteraard hoog in de zoekmachines komen, in ieder geval boven je concurrent. Hoe gemakkelijk een doelgroep jou online kan vinden, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan techniek, content en de informatie-architectuur. Onze SEO-experts nemen jouw website onder de loep en zetten hun bevindingen in een overzichtelijk rapport. Daarmee kunnen we met elkaar aan de slag om te zorgen dat je weer perfect vindbaar bent!

Analytics meetplan

Meten is weten! Dat geldt zeker ook voor jouw website. Op basis van de online doelen maken we een compact meetplan en richten de Google Analytics dashboards en rapportages voor je in. Zo krijg je perfect inzicht in de manier waarop jouw bezoekers je website gebruiken. Ook krijg je van ons een aantal concrete tips waarmee je jouw website nog beter kunt testen en verbeteren.  

Conversie optimalisatie

Een website is nooit af. Conversie-optimalisatie is een handige manier waarop je een website gebruiksvriendelijker en efficiƫnter kunt maken, op basis van data. In de statistieken kunnen wij precies zien waar jouw doelgroep afhaakt in de salesfunnel. Daarna gaan we op zoek naar de beste oplossing. Met als resultaat: een beter online bereik en meer conversies!

Search & display advertising

Vandaag de dag is gericht online adverteren niet meer weg te denken. Je kunt adverteren in de zoekmachine of op websites die advertentieruimte beschikbaar stellen (display). Het mooie is dat je direct kunt meten of jouw advertenties effect hebben. En valt het tegen, dan stuur je meteen bij. Wij helpen je met je hele campagne, van concrete doelstellingen, bepalen van de juiste doelgroep, pakkende content, tot het beheer ervan. Zo wordt jouw campagne gegarandeerd een succes!