Header realisatie

Realisatie

Een ontwerp of concept is leuk, maar uiteindelijk gaat het pas echt leven in de realisatiefase. Dan wordt het UX-design toegepast op een website en brengt pakkende content jouw verhaal tot leven. Zodat de boodschap uiteindelijk perfect aankomt bij je doelgroep. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. En een website is nooit af, dus voor technisch onderhoud kun je ook bij ons terecht.

Development

Onderhand hebben we al heel wat jaren ervaring met WordPress websites. Daarom ontwikkelen we een nieuwe website vaak op basis van ons eigen thema. Dit thema bevat een aantal ‘best practices’ waardoor we sneller en beter kunnen ontwikkelen. Bovendien garanderen we zo ook de veiligheid en performance. Uiteraard blijven we dit thema voortdurend verbeteren. Het je al een website, dan kunnen we het CMS ook migreren en het beheer overnemen.

Wij hebben zowel frontend als backend developers in huis. Onze front-enders zorgen dat het ontwerp goed wordt doorgevoerd. Zij maken zogezegd de voorkant van je site. De back-ender vertaalt jouw specifieke wensen naar technische maatwerkoplossingen binnen WordPress. Denk bijvoorbeeld aan een database. Voor de techneuten onder ons: we gebruiken hiervoor html, css, javascript of vue. Net wat er nodig is om het gewenste resultaat neer te zetten!

Technische realisatie

Het online veld is constant in beweging, daarom bieden wij een oplossing die modern én duurzaam is. Daarom leveren wij alleen maatwerkoplossingen. Maar wel binnen het meest gebruisvriendelijke CMS op de markt: WordPress. We vinden het belangrijk om je tijdens de realisatiefase te betrekken, dus je kunt regelmatig even meekijken met onze developers. Tijdens het ontwikkelen denkt ons team niet alleen aan een mooie buitenkant van de site. SEO, gebruiksvriendelijkheid en een responsive design zijn bij ons een standaard onderdeel van het proces. Je site moet natuurlijk wel Google-proof zijn straks! Ook qua hosting kun je bij ons terecht. Onze hostingpartner is bovendien ISO gecertificeerd.

Technisch onderhoud

We trekken nooit onze handen af van het project wanneer de site live is. Niet meer dan logisch vinden wij, want daar begint het avontuur pas echt. Voordat je ‘websitehosting dienstenpakket’ uit kan spreken, hebben wij het al voor je geregeld… razendsnel. Dan hebben we het natuurlijk over de hosting en domeinnaam, maar ook over het maandelijks updaten van je website en de gebruikte plug-ins. Zo blijft je website goed werken en beveiligd! En heb je toch een prangende vraag? Ons supportteam staat direct voor je klaar.

Content

Het ontwerp, de techniek en het drukwerk kunnen er nog zo goed uitzien. Maar als de content niet klopt, komt je boodschap nog niet aan. Gemiste kans! Wij denken graag met je mee over rake koppen, een pakkende pay-off en de juiste tone of voice. Zo voegt je content echt iets toe. Of je nou behoefte hebt aan tekstredactie, short copy of inhoudelijke teksten, wij doen het allemaal. Ook online wordt het aanbieden van krachtige content steeds belangrijker. Onze tekstschrijvers, ontwerpers, filmmakers, animatoren en fotografen creëren heldere (SEO-geoptimaliseerde) teksten, (interactieve) infographics en prachtige foto’s, video’s en animaties. Uiteraard passende bij jouw doel, doelgroep en boodschap.

Drukwerk

Printmiddelen zijn (de naam zegt het al) nog niet klaar als het ontwerp af is. Er zijn tal van materialen, bindwijzes, stansen en vernissen. Op die manier maak je het drukwerk echt onderscheidend. Wij werken al jaren samen met drukkerij LibertasPascal en de Resolutie. Dus als je wilt dat wij het proces van A tot Z regelen, ben je bij ons aan het juiste adres. En heb je een eigen drukker of doe je het liever zelf? Ook dan leveren we alle bestanden uiteraard vakkundig aan.

Klip & Klaar

Wil je jouw product of verhaal kort en krachtig uitleggen? Denk dan ook eens aan een online animatie. Onze Klip & klaar filmpjes geven in maximaal twee minuten de essentie van een onderwerp weer, in begrijpelijke taal. Een groot voordeel van online animaties is dat ze multi-inzetbaar zijn. En ze houden de aandacht goed vast, omdat woord en beeld elkaar versterken. Dus kom maar op met je verhaal… dan maken wij het klip en klaar.

Spotler

De juiste emailtool vinden is best ingewikkeld. Wij maken het eenvoudig voor je met onze e-mailmarketingtool Spotler. Of je nou professioneler wilt communiceren naar je doelgroep, meer en betere leads wilt genereren of een veilig intern mailprogramma zoekt. En dat allemaal in een strak jasje! Tijdens stap 1 gaan we samen op zoek gaan naar de juiste vorm, inhoud en indeling, die passen bij jouw doel. Na het ontwerp doet Spotler de rest. Uiteraard kun je zelf de e-mailings vullen en verzenden, want de software is super easy! Dus wacht niet langer en zorg voor een e-mailtool die je communicatie versterkt!