Davi Bos
Stagiair ontwerp

Ik ben pas net begonnen met mijn stage bij Enof, maar het meest toffe vind ik dat mijn werk nu echt terecht gaat komen in de “echte wereld”. Dat ik nu bekende merken iets mag doen is al tof en wetende dat je er hopelijk veel mensen nog een plezier mee doet is de kers op de taart.

Als de tijd het even toelaat ga ik graag riso-printen. Het is heerlijk om digitaal ontwerpen af te wisselen met analoog bezig zijn. Bovendien word je vaak verrast door onbekende kleurencombinaties, abstracte vormen en elementen die je simpelweg van tevoren niet kan bedenken. Ik experimenteer met eigen geschilderde structuurtjes, fotografie en alles wat er in de wereld om me heen te zien is. Dit alles is stiekem heel erg rustgevend en bovendien word ik er ook nog eens een creatievere designer van.

Tennis

Er is maar 1 ding waar je mij voor wakker kan maken op wat voor tijdstip dan ook: een potje tennis. Sneeuw, regen of storm. Het is allemaal bijzaak als ik op de baan sta. Na 12 jaar spelen verveelt het nog geen moment. Je kan heerlijk even alles om je heen vergeten en genieten van het spelletje. Zelfs als ik ziek ben sta ik op de baan, al probeer langzaam van die eigenschap af te stappen.