Evita Linders

Stagiaire ontwerp

Als een echte ontwerper ga ik graag gestructureerd te werk als een van de vier nieuwe stagiaires bij Enof! Het leukste aan ontwerpen vind ik om drukwerk te maken, zoals een folder. Na een lange dag werken, kom ik graag tot rust door te wandelen in een heerlijk Utrechts park, te sporten of om langs mijn familie te gaan. Het zijn dit soort kleine dingen waar ik mijn geluk in vind.

Op stap

In het weekend of in de vakanties zoek ik graag de stad op. Mijn favoriet op dit moment is natuurlijk Utrecht, om hier te struinen door de kleinste steegjes of langs de grachten. Uren drankjes doen met mijn beste vriendinnen op knusse terrasjes is iets wat ik ook zeker niet oversla. Of het nou een verse muntthee of een tropische cocktail is; reken maar op mijn aanwezigheid. Over aanwezigheid gesproken, als ik er toch zit en ik kan er wat tapasgerechten bij bestellen dan laat ik die kans zeker niet aan mijn neus voorbij gaan!

 

 

 

Mijn energiebronnen

Fotograferen is een van mijn favoriete bezigheden. Voorwerpen, architectuur, natuur: niets gaat aan mijn lens voorbij.

Ook ben ik graag sportief bezig. Na twaalf jaar ballet vond ik een nieuwe passie: de sportschool. Hier kom ik inmiddels alweer een aantal jaar. Na een lange dag bezig te zijn geweest, ga ik graag ’s avonds nog even sporten. Of ik begin de dag juist vol energie met een frisse sportsessie.