Indya de Jong

Stagiaire contentspecialist

Als een van de vier stagiaires bij Enof hoop ik nieuwe (positieve!) energie, enthousiasme en inzichten met me mee te brengen. In deze kort maar krachtige periode hoop ik creatieve uitdagingen aan te gaan, samen te kunnen werken met echte opdrachtgevers en mijn enigszins aanwezige schrijftalent te kunnen vergroten bij het contentteam van Enof!

Outgoing

Eigenlijk ben ik over het algemeen de moeilijkste niet: als er muziek uit boxen galmt, een uitgestrekte dansvloer te vinden is en felle lichten de weg naar je ogen zoeken dan ben ik daar te vinden. Kortom, mij kun je altijd wakker maken voor een gezellig feestje of festival met m’n beste vrienden! Niet alleen geef ik veel te veel geld uit aan festivals, ook de Utrechtse terrasjes die dagelijks ook maar enkele stralen zonlicht zien beschikken over een veel te groot deel van mijn (nu bijna lege) spaarrekening. Benieuwd waar ik uithang? Loop dan naar het eerste terras waar de Aperol Spritz rijkelijk vloeit en join me for a drink!

My roots: Malta

De waaier op mijn foto staat voor mijn liefde voor reizen en de band met mijn familie die ondertussen al meer dan 15 jaar op het heerlijke eiland Malta woont. Op de waaier staat namelijk het Maltese kruis afgebeeld. Zomer na zomer vliegen ik, mijn zusje en mijn vader over om te dobberen in de Blue Lagoon, oma’s baked macaroni te eten, de Maltese strip onveilig te maken en te zonnen in Paradise Bay. <3