Jordie Kolukisa

projectleider

Als projectleider krijg je te maken met verschillende aanvragen. Van (campagne)concepten tot aan strategie en weer terug naar fotografieklussen. Hoe heerlijk is het dat iedere dag anders is!

Bij mij staat plezier hebben in je werk op nummer 1, daarom doe ik ieder project met enthousiasme en een glimlach. Wanneer een project is afgerond en de klant blij is, haal ik daar nog meer energie uit.

Sporten

Iedere dinsdag- en donderdagochtend om stipt 06:30 vind het zoemende geluid van mijn wekker de weg naar mijn oren: tijd om naar de sportschool te gaan. Ik vind het heerlijk om te sporten voordat mijn werkdag begint. Het zorgt ervoor dat ik daarna fris en fruitig op de fiets kan stappen richting Enof! Ik probeer vier keer in de week zin te maken om te gaan (met de nadruk op ‘probeer’). In het weekend ben ik absoluut niet vies van een feestje maar dan ga ik de volgende dag toch met iets minder zin richting de sportschool ;).

Trots op

Wanneer ik een groot project oppak zoals de wervingscampagne van MBO Amersfoort, dan ben ik ├ęcht trots als ik eenmaal het resultaat zie terugkomen, hangend door heel Amersfoort en Utrecht. Deze wervingscampagne heeft een speciaal plekje in mijn hart omdat het de eerste grote campagne is geweest waarbij ik vanaf het begin tot het eind in de lead was. Kortom: een mooie campagne met mooie resultaten zorgt bij mij voor een goed, trots gevoel.