Marieke Verstegen
Adviseur/contentspecialist

Van nature ben ik nieuwsgierig en bekijk ik een vraagstuk graag vanuit meerdere perspectieven. Ook ben ik benieuwd naar die van een ander: wat is jouw visie hierop en waarom? Zie ook m’n wortelknuffel: deze staat symbool voor de verwonderende en open blik van een kind. Daarbij vind ik het analyseren en omzetten van het ontastbare in iets tastbaars boeiend om te doen!

Naast werken bij Enof volg ik een opleiding tot holistische therapeut en onderneem ik graag dingen met vrienden en familie. Of dit nu havermelklattemachiato drinken of een activiteit met een iets minder lang woord is, het is allebei leuk. Ik ga graag op ontdekkingstocht en krijg energie van nieuwe plekken, andere smaken of van inspirerende mensen maar ook van rustig in ‘t groen zijn of een goed boek.

Ontdekken

Oeps. Daar zat ik dan, in een iets te hoge boom. Naar boven was toch iets makkelijk dan naar beneden! Gelukkig was het uitzicht prachtig en was ik ondanks de klamme handjes blij weer een ervaring rijker te zijn. Deze foto is genomen in het bijzondere Myanmar waar ik 4 weken heb rondgereisd. Ik ga graag op verkenningstocht en ervaar deze nieuwe werelden graag met al mijn zintuigen.

Gezelligheid en creativiteit

In deze afbeelding komen twee dingen samen. Ik vind het namelijk leuk om erop uit te gaan met vrienden of familie: samen naar een festival, het mooi ingerichte restaurantje op de hoek uitproberen of à la deze ‘beachles’ het strand op! Daarnaast vind ik het leuk om te creëren en mensen of voorwerpen op de foto te zetten. Zo vind ik het gaaf om dingen van heel dichtbij te fotograferen. Maar ook om zelf een schaal te ontwerpen of mijn zelfgemaakte Whatsapp-stickercollectie uit te breiden!