Robin Hagen

Contentspecialist

Mijn werk bij Enof is heerlijk divers. Meebrainen voor creatieve concepten, werksessies begeleiden en natuurlijk teksten schrijven! Ik denk graag met je mee over je contentstrategie, een passende boodschap voor je uitingen en formats voor de socials. Gaan we naar de uitwerking van de middelen? Kruip ik met alle liefde achter mijn laptop om de copy te regelen. Keihard werken, samen eindigen met een mooi resultaat en tussendoor ook nog lekker met elkaar lachen. Daar krijg ik energie van!

Fitgirl & (wannabe) hardloopster

Oke, ik geef eerlijk toe dat mijn fitgirl-levensstijl pieken en dalen heeft. Toch ben ik wel regelmatig in het krachthonk van de sportschool te vinden en mijn vriend en ik hebben een gezamenlijke hobby ontdekt: hardlopen! Onze nieuwe liefhebberij werd bezegeld toen we voor het eerst de Utrechtse Singelloop van 10 kilometer liepen. What’s next?!

Pizza = life

Toen ik een taalcursus Spaans in Valencia deed, had ik een Italiaans huisgenootje. Ze grapte een keer dat ik een ‘Italian soul’ heb. Nou ja, ik geloofde het meteen, want pizza = leven en ik kan best een aardige pasta bolognese in elkaar draaien. Maar het blijft toch voornamelijk bij het voedsel hoor, want loooove Spanje!