headerbeeld-balangrijke-keuzes
ABP

Belangrijke keuzes

Pensioenuitvoerder ABP heeft als grote belegger ambitieuze doelstellingen opgesteld als het gaat om verantwoord en duurzaam beleggen. Wij maken jaarlijks het fysieke jaarverslag, waarin wordt beschreven hoe ABP dat jaar duurzaam en verantwoord te werk is gegaan. 

Belangrijke keuzes

Dit jaar werd ons nog een vraag gesteld: hoe kan ABP hun complexe verhaal over duurzaam en verantwoord beleggen op een publieksvriendelijke manier online vertellen?

We hebben het online concept www.belangrijkekeuzes.nl ontwikkeld, waarbij het verhaal en bijbehorende dilemma’s worden behandeld aan de hand van vijf thema’s. Het is een rijk, interactief platform, waar door middel van stellingen, interactieve infographics, animaties en praktijkvoorbeelden de bezoeker wordt meegenomen in de dilemma’s waar ABP tegenaan loopt.

Met een uitgebreid meetplan kunnen we tot in detail achterhalen hoe het platform is gebruikt, wat belangrijke inzichten geeft voor doorontwikkelingen. Daarnaast hebben we ook meegeholpen aan het communicatieplan om het platform aan te jagen, waarbij social media een grote rol speelde. Het platform is in een maand tijd meer dan 25.000 keer bezocht.

Wil je meer weten over dit project?

Zoek dan contact met Ronald.
Stuur een mailtje naar ronald@enof.nl
of bel 06-48276518.