Stichting Pensioenfonds voor de woningcorporaties
Fotografieopdrachten

De fotograaf is slechts de getuige

Onze huisfotograaf Nils Vermeulen maakt prachtige foto’s voor onze klanten. Meestal op basis van een fotografieconcept, dat hij samen met de klant en de ontwerper uitdenkt. Voor zeer uiteenlopende klanten en middelen maakt Nils portretten, actiefoto’s en sfeerbeelden.

Afkoop en oplevering

Als de foto’s zijn gemaakt zorgt Nils voor een eerste grove beeldselectie. Deze eerste selectie wordt onbewerkt en in lage resolutie voorgelegd. Het vooraf afgesproken aantal foto’s dat uiteindelijk gekozen wordt, wordt vervolgens bewerkt en opgeleverd in hoge resolutie. De foto’s mogen alleen gebruikt worden voor het specifieke middel waarvoor ze gemaakt zijn. Je kunt de foto(’s) ook helemaal afkopen, hiermee zijn ze rechtenvrij te gebruiken voor online en offline doeleinden. De prijs hiervan verschilt per aanvraag.

Freelance fotografen

Uiteraard is het mogelijk om samen met ons voor een andere fotograaf uit ons netwerk te kiezen, passend bij het budget en de opdracht. We werken onder andere samen met: Eelco Hofstra, Jelmer de Haas en Rogier Veldman.

Wil je meer weten over fotografie?

Zoek dan contact met Nils.
Stuur een mailtje naar nils@enof.nl
of bel +31 030 232 30 60.

Aan dit project werkten deze enoffers:

Wil je ons leren kennen?
Klik op de foto`s