knm-header
Koninklijke Nederlandse Munt

Muntverzamelaars opgelet!

Samen met de marketing- en communicatieafdeling van onze buren, de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM), werken we aan het bereiken en verleiden van alle muntverzamelaars. Naast het slaan van Nederlandse euromunten en circulatiegeld voor andere landen, richt KNM zich op de (inter)nationale verzamelaarsmarkt.

DM’s en munten

KNM slaat verschillende officiële (herdenkings)munten, penningen en muntgerelateerde producten speciaal voor verzamelaars. Enof ondersteunt op permanente basis met het ontwerpen van alle DM-uitingen, verpakkingen, certificaten en brochures die in het kader hiervan verstuurd worden aan de verzamelaars. Voor elke nieuwe of historische munt, penning of uitgifte die de KNM doet, worden de verzamelaars benaderd middels een (e)DM. Uiteraard is het doel van deze brieven, flyers en mailings om verzamelaars te overtuigen om met deze uitgiften hun verzameling aan te vullen

Offline middelen

We verzorgen ook het ontwerp en lay-out van hun eigen jaarverslag en een aantal jaarlijks terugkerende middelen, zoals de Muntpers. De Muntpers toont aan het begin van het jaar de hele collectie, om de verzamelaars inzicht te geven in alles wat er het komende jaar zal verschijnen.

Wil je meer weten over dit project?

Zoek dan contact met Aukje.
Stuur een mailtje naar aukje@enof.nl
of bel +31 030 232 30 60.