video Mijn ABP Campagne
Video en animatie

Online video is overal

Video, filmpjes en animaties zijn effectief om een communicatieboodschap over te brengen. Want mensen zijn van nature visueel ingestelde wezens. Videocontent blijft langer hangen én mensen kijken ook liever video dan dat ze een tekst lezen. Video is dus echt overal, vooral via mobiele apparaten.

Persoonlijke video

Uitnodiging klantenavond Enof

Wat beweegt ons?

Het maakt ons niet uit of we gevraagd worden om een animatie, Klip & klaar filmpje, videofilm of viral te produceren. Het proces verloopt voor al deze bewegende beelden gelijk. Eerst willen weten voor wie het bedoeld is, wat ermee overgebracht moet worden en hoe het ingezet gaat worden. Daarna gaan we de boodschap terugbrengen naar de kern, omzetten in naar een script of naar een shotlist. En uiteindelijk wordt het materiaal ontworpen, geschoten en gemonteerd. Er zijn twee uitzonderingen hierop: persoonlijke video en 360 graden. Dit is echt maatwerk met een eigen ontwikkelproces.

Met wie werken we samen?

Enof maakt standaard Klip & klaar animaties, die een ingewikkeld onderwerp in 1 of 2 minuten heel eenvoudig uitleggen. Daarnaast maken we maatwerk animaties in elke gewenste huisstijl, interviews, reportages en (live)registraties. De scripts hiervoor worden geschreven door onze contentpartner Lamar communicatie. Voor het regie-, camera- en de montagewerk van de videofilms is Full Frame onze vaste partner. De geluidsstudio in Utrecht en onze vaste voice over zijn: SonicPicnic en Chantal Evers.

Wil je meer weten over video?

Zoek dan contact met Coen.
Stuur een mailtje naar coen@enof.nl
of bel 06-51120906.

Aan dit project werkten deze enoffers:

Wil je ons leren kennen?
Klik op de foto`s