Centraal beheer APF mobile wall
Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF)

Website en huisstijl

Begin 2015 werd bekendgemaakt dat het Algemeen Pensioenfonds een mogelijke dienst zou worden voor het Nederlandse pensioenlandschap. Enof is gevraagd om voor het nieuwe Centraal Beheer APF een eigen visuele identiteit te ontwikkelen binnen de Centraal Beheer-huisstijlrichtlijnen.

Huisstijl en website

Wat dit project voor ons bijzonder maakt, is dat we binnen de kaders van het sterke merk Centraal Beheer een frisse, strakke en eenduidige stijl neer hebben neergezet. We hebben de stijl eerst doorvertaald naar de website. Zodat na het verkrijgen van een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) Centraal Beheer APF haar propositie via een professionele website aan de markt kenbaar kan maken.

Informatiebehoefte van de doelgroep

De ontwikkeling en technische realisatie van de website was ook een opdracht aan Enof. We zijn gestart met een one-pager om de eerste ontwikkelingen over het APF te communiceren. Een half jaar later hebben we de ‘echte’ website livegezet. Hierop krijgen de vier belangrijkste doelgroepen direct antwoord op hun informatiebehoefte. We zijn met vlag en wimpel geslaagd voor een onafhankelijk usabilityonderzoek wat is uitgevoerd door WUA!

Wil je meer weten over dit project?

Zoek dan contact met Thijs.
Stuur een mailtje naar thijs@enof.nl
of bel 06-22769449​.