headerbeeld-idocter
iDoctor

Samen verder kijken

iDoctor, onze klant in de medische uitgeverij, weet ons al jaren te vinden voor het doorontwikkelen van het online medische platform idoctornet.com. Nadat Haboes en Enof samen zijn gekomen, zagen we al snel de kans om meer uit onze samenwerking te halen. Begin dit jaar zijn we daarom om tafel gegaan om verder te kijken dan de platformen.

Wat begon met een sparafspraak over de inzet van online marketing, ontpopte zich tot een intensief samenwerkingstraject om de nieuwe positionering van iDoctor vorm te geven. In nauwe samenwerking met ons online label Haboes, hebben we na diverse leerzame sessies samen met iDoctor een nieuwe huisstijl, tone of voice en dienstaanbod in gang gezet.

Het effect van de nieuwe positionering

De nieuwe positionering zie je nu terug in al hun werkzaamheden. Met de ‘eigen’ website en de platformen in nieuwe stijl, maar ook de e-learning-platformen en rondetafelgespreksvideo’s.

Met het huidige eindresultaat hebben we niet alleen iDoctor kunnen helpen met het bepalen van een poolster voor de aankomende tijd, maar hebben we ook onze samenwerking drastisch kunnen uitbreiden. Een stukje werk waar we trots op zijn, en die precies die versterkende kracht van Enof en Haboes in de praktijk brengt!

Wil je meer weten over dit project?

Stuur een mailtje naar info@enof.nl
of bel +31 030 232 30 60.

Aan dit project werkten deze enoffers:

Wil je ons leren kennen?
Klik op de foto`s