headerbeeld-ggn
GGN

Toegankelijk incasseren

De vraag van gerechtsdeurwaarder GGN was duidelijk: help ons met het bedenken en ontwikkelen van een sterke MijnOmgeving voor onze debiteuren. Inmiddels is in samenwerking met ons online label Haboes de nieuwe omgeving ontwikkeld, die we met trots laten zien.

De kunst van het inrichten

Er kwam een hoop kijken bij het inrichten van de omgeving. Zo moesten de uitstraling en tone of voice goed aansluiten bij de open, uitnodigende stijl die nodig is voor een MijnOmgeving als deze. Namelijk één die de gebruiker welkom heet, geruststelt, begeleidt in het maken van de juiste keuze én het vooral eenvoudig maakt om actie te ondernemen.

Met sterk UX-design, plus een uitgebreid gebruikersonderzoek en de nodige neurostrategieën in het achterhoofd, zijn we in hechte samenwerking met het team aan klantzijde aan de slag gegaan met het functioneel ontwerp, webdesign en front-end development. De backend is door GGN zelf ontwikkeld.

Het resultaat mag er zijn! Want al twee maanden na de livegang bleken de resultaten bij GGN enorm. Zo logden 14.000 debiteuren gemiddeld drie keer in, werden meer dan 5.000 regelingen getroffen of voorgesteld en zijn er al 26.000 betalingen gedaan. Daarmee is er een stijging van 19% aan het betaalde bedrag gerealiseerd ten opzichte van de maand ervoor!

Wil je meer weten over dit project?

Stuur een mailtje naar info@enof.nl
of bel +31 030 232 30 60.