Campagnes

Wij ontwikkelen effectieve campagnes die echt werken. Dat doen we met lef en met energie. Opvallend, met een rake boodschap en helemaal passend bij jouw organisatie en doelgroep. Analyse, strategie, creatie, campagnevoering: bij Enof zit je goed!

Strategisch fundament: weten wat er speelt!

We duiken voor een campagne de wereld in van jouw organisatie, de markt en jouw doelgroep. Dat doen we aan de hand van deskresearch (en field research als het nodig is), online scans, persoonlijke werksessies of interviews. Precies wat nodig is voor jouw vraag, het speelveld en de complexiteit ervan. Op basis van deze inzichten bepalen we de strategie voor de campagne en weten we hoe we de doelgroep kunnen bereiken en in beweging kunnen krijgen. We gaan dus niet voor platte reclamepraatjes, maar voor creatief werk dat ertoe doet de doelgroep raakt.

Creatieve uitwerking op de studio

Nu wordt het leuk en zichtbaar: op onze studio ontwikkelt een enthousiast team het creatieve concept uit. Op basis van een vaste werkwijze en de vastgestelde strategie. We ontwikkelen cross-mediale concepten, niks is ons te gek! Onder leiding van onze projectmanagers produceren we de middelen en content, rekening houdend met inclusieve communicatie en toegankelijkheidsrichtlijnen. We hebben alles in huis, dus met jouw campagnevraag weten wij wel raad.

Launch!

Onze projectmanagers zorgen voor een strakke lancering van jouw campagne. We schakelen waar nodig met het mediabureau en zorgen dat alles op tijd en volgens specificaties klaar staat. Tijdens de campagneperiode houden we de vinger aan de pols en sturen bij waar nodig voor maximaal effect op basis van het meetplan. Tussentijds delen we de resultaten en aan het eind proosten we graag met jou op het resultaat.

Draaiende hoofden met een activatie

Voor extra aandacht, draaiende hoofden op straat en face-to-face interactie met jouw publiek kunnen we een activatie inzetten. Een activatie bij Enof houdt in: een prikkelend, fysiek event met een heldere doelstelling die goed past binnen je campagnestrategie. Een activatie is een mooie manier om een onderwerp goed op de kaart te zetten, media-aandacht te genereren of een concept helemaal tot leven te roepen. En maak je er een inspirerend artikel over of aftermovie van? Dan gaan de activatie én bijbehorende PR-waarde nog langer mee.

“De tofste projecten zijn campagnes die ik echt samen met de klant mag uitwerken en die de aandacht krijgen die ze verdienen.”

Thiske, lead designer

“De tofste projecten zijn campagnes die ik echt samen met de klant mag uitwerken en die de aandacht krijgen die ze verdienen.”

Thiske, lead designer

Projecten waar we trots op zijn

Campagne nieuwe dienstregeling

NS

Campagne straatintimidatie

Gemeente Utrecht

Campagne app activatie

RTV Utrecht

Bewustwordingscampagne remweg tram

Provincie Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort

Eerder ontwikkelden we prikkelende campagnes voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van campagnes? Neem dan contact op met onze adviseur Ronald.