Strategie

Heldere communicatie begint met een heldere strategie. Wat wil je vertellen, waarom en hoe? Helpen wij jou bij. En dat doen we op z’n Enofs: praktisch, relevant en met véél energie.

Waar je voor staat

Een merk kan en mag veranderlijk zijn. Daarom kijken we naar het doel en willen we weten wie je bent. Waar staat jouw organisatie voor, wat zijn je waarden en drijfveren? Hoe wil je gezien worden door de markt? Wat maakt je nou echt onderscheidend en wat is de belofte aan jullie klanten? We doen dit door middel van het Enof merkmodel.

Samen de handen uit de mouwen

Allemaal vragen waar we samen met jou het antwoord op gaan zoeken. In een interactieve werksessie vragen we je de hemd van het lijf, bedenken we de eerste denkrichtingen en we helpen je slimme keuzes te maken. Met die ingrediënten komen we tot een strategie die de basis vormt voor al je communicatie-inspanningen.

Een sterk verhaal

Onze adviseurs en contentspecialisten staan te popelen om jou te verrassen met een sterk kernverhaal en een heldere belofte. Daarmee wil je meteen de markt op! Ennn, we kunnen meer: we helpen je ook graag jouw verhaal over de bühne te brengen bij je doelgroep. Bijvoorbeeld met een opvallende campagne, een knallende corporate video of een elevator pitch met presentatiemiddelen. You name it.

 

“Er is niets mooier dan door kritische vragen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.”

Ronald, adviseur

“Er is niets mooier dan door kritische vragen nieuwe mogelijkheden te ontdekken.”

Ronald, adviseur

Projecten waar we trots op zijn

Utrecht heeft jou nodig!

Employer branding voor gemeente Utrecht

Van huisstijl tot AMC-campagne

Frisse stijl voor Performation

Campagne ‘Slim, ik doe het!’

Voor Gemeente Utrecht

Van branding tot middelen

De 6 pensioenbeloften van SPW

Roland Holst – wervingscampagne

A. Roland Holst College

Scherpe keuzes, scherpe positionering

Dit is ALFAM

Eerder deden we strategie en positionering voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van strategie en positionering? Neem contact op met Ronald.