Strategie op z’n Enofs

Campagnes, interne verandercommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie; het draait allemaal om mensen positief in beweging zetten. Daar komt meer bij kijken dan alleen mooie plaatjes en een leuk verhaal. We willen jouw doelgroep op een slimme manier bereiken met authentieke content die écht raakt. Bij Enof helpen we jou daarom aan een heldere communicatiestrategie aan de hand van bewezen technieken, modellen en energieke strategische werksessies.

Wat we doen

 • Merkstrategie en positionering
  Een sterke positionering geeft energie, biedt richting en bewaakt authenticiteit. Samen gaan we daarom terug naar de kern. Bij Enof helpen we je op een pragmatische en leuke manier aan een sterke basis!  Hoe we dat doen? Nou, zo!
 • Communicatiestrategie
  Effectieve communicatie begint met een heldere strategie. Met duidelijke keuzes. Onderbouwd waar kan met data en inzichten uit de markt en de doelgroep. Daarmee zorgen we dat ons creatief werk voor jou niet alleen mooi is, maar ook effectief!
 • Gedragsverandering
  Een campagne is leuk, maar welke positieve verandering wil je bereiken bij mensen? Met kennis van gedragswetenschap en technieken bereiken we samen het gewenste effect. Wil jij ook je doelgroep of organisatie in beweging krijgen? Klik dan hier.
 • Arbeidsmarktcommunicatie
  Bouwen aan een aantrekkelijk werkgeversmerk dat talent aantrekt en behoudt. Daar hebben we alle tools en kennis voor in huis.

“Met de juiste inzichten uit de organisatie, de markt en de doelgroep bepalen we de strategische richting”

Ronald, strategy director

“Met de juiste inzichten uit de organisatie, de markt en de doelgroep bepalen we de strategische richting”

Ronald, strategy director

Projecten waar we trots op zijn

Eerder deden we strategie en positionering voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van strategie en positionering? Neem contact op met Ronald.