Communicatiestrategie

Effectieve communicatie begint met een heldere strategie. Met duidelijke keuzes en richting voor het creatieve haakje. Onderbouwd waar kan met data en inzichten uit de markt en de doelgroep. Daarmee zorgen we dat ons creatief werk voor jou niet alleen mooi is, maar ook effectief! We houden van verdieping, maar niet van dikke rapporten. Daarom werken we met interactieve werksessies en communicatiemodellen waarin keuzes duidelijk samenkomen.

Onze aanpak

Bij Enof streven we naar een heldere aanpak. Daarom zijn we grote fan van deskresearch. Afhankelijk van de vraag duiken we in de wereld van je doelgroep, doen we online onderzoek en concurrentieonderzoek. En waar nodig nemen we interviews af. En vraagt de klus om een lastige gedragsverandering bij de doelgroep, dan zetten we onze kennis en tools in uit de gedragswetenschap. Alles om te zorgen dat we een strak beginpunt hebben met de juiste handvatten voor het creatieve haakje.

 

 

Creatieve werksessie

In veel gevallen loont het om sámen tot de kern te komen. In een creatieve werksessie steken we samen de handen uit de mouwen en maken we slimme keuzes. De input uit het deskresearch en scans nemen we daarin uiteraard mee. We helpen je om de vraag scherp(er) te krijgen, richting te bepalen en te inspireren met voorbeelden.

Werksessie
Filmploeg Enof met actrice op straat om een shot op te nemen.

Ok, en dan?

Met deze stevige basis gaan we met de Enoffers aan de slag. Of het nu om het uitwerken van een creatieve campagne is, een intern verandertraject, een rijke contentstrategie of een lancering van een nieuw product. Niks is ons te gek en we verrassen je graag op de studio met mooi effectief werk gebaseerd op de juiste strategie.

“Ons werk moet niet alleen mooi en creatief zijn, maar effectief. En dat begint bij een heldere strategie.”

Thiske, lead designer

“Ons werk moet niet alleen mooi en creatief zijn, maar effectief. En dat begint bij een heldere strategie.”

Thiske, lead designer