Onze diensten

Advies

De adviseurs van Enof brengen een frisse blik van buiten, bakken met energie en heel veel creatieve ideeën om ervoor te zorgen dat communicatie bijdraagt aan jullie organisatiedoelstellingen. Onze adviseurs zorgen ervoor dat jouw doelgroep in beweging komt. Bijvoorbeeld omdat de organisatie verandert en er ander gedrag nodig is van je medewerkers. Of omdat je graag wilt dat ze jouw product afnemen, of omdat ze zich moeten aanmelden voor dat ene event.

Wij adviseren over: de strategie van communicatie, online en social en content. We denken mee in de positionering, identiteit en imago van het merk. We bedenken creatieve concepten en campagnes. En we ontwikkelen communicatie- en contentplannen.

Creatie

Enof is ruim 22 jaar geleden begonnen als ontwerpstudio. Inmiddels zijn we een full-service communicatiebureau, maar ons ontwerpteam is nog steeds het kloppende hart van Enof. Binnen bestaande huisstijlen kunnen we alle kanten op! Van strak binnen de huisstijl tot een unieke en uitbundige campagnestijl: we maken alles wat je nodig hebt. Analoog en digitaal. Van visitekaartje en flyers tot boekwerken en websites. Een ontwerp is niet zomaar iets. Er zit een hele reeks met afwegingen en keuzes achter dat wat je als eindgebruiker ziet.

We creëren: concepten, campagnes, ruimtelijk ontwerp, huisstijlen & projectstijlen, videofilm, animaties en fotografie. En we ontwerpen natuurlijk allerlei online en offline middelen zoals jaarverslagen magazines, webdesign, UX design, (interactieve) infographics, brochures, folders, posters en flyers.

Realisatie

Enof is vooral een heel praktisch communicatiebureau. We bedenken dingen die werken. Onze plannen zijn dun, duidelijk, bruikbaar en leesbaar. En als we dan weten hoe je gaat communiceren helpen we je met de realisatie van alle middelen. Ons team van projectleiders is hierin superbelangrijk: zij weten als geen ander onze projecten tot goed einde te brengen. Op tijd, binnen budget en volgens verwachting.

We realiseren bijvoorbeeld: drukwerk, inrichtingen en content (short copy, redactioneel en (web)teksten). Maar ook online realiseren we met de Haboesers: frontend en backend development, wordpress, html, css, javascipt. We doen aan technische onderhoud en CMS-implementatie en -migratie.

Optimalisatie

Als je een prachtige folder hebt ontworpen en die gedrukt in je handen ligt dan is het klaar. Maar vooral de online projecten die wij opleveren, starten pas op het moment van livegang. Want dan wordt je website of mailing daadwerkelijk gebruikt, waarna je ziet hoe de doelgroep reageert en of je je doel bereikt. Onze adviseurs en developers helpen juist dán met het verder brengen van je communicatie door te optimaliseren.

We optimaliseren met de specialisten van ons internetbureau Haboes door: gebruikersanalyse, usability-analyse, conversie-optimalisatie, SEO/zoekmachine-optimalisatie en ook door te helpen bij de technische doorontwikkeling van je website.

Workshops, trainingen en coaching

Veelal komen onze ideeën voor concepten en campagnes tot stand tijdens creatieve brainstormsessie. Al dan niet met de klant. Deze sessies inspireren ons om op allerlei verschillende manieren werksessies te blijven ontwikkelen die onze klanten verder brengen. Wij zijn fan van creatieve werkvormen die tot écht resultaat leiden. Na onze sessies heb je juist méér energie dan je van tevoren had en ben je in staat om daarna door te pakken!

Ons assortiment aan werksessie is onuitputtelijk: ze gaan over ons merkmodel, positionering en identiteit & imago van je organisatie, of over social medai strategie. We trainen e-mailmarketing en CMS-tools. We hebben een superleuke bladformuleworkshop en contentformuleworkshop op de plank liggen. Maar ook onze ontwerpers halen alles uit de kast met hun visuele briefing of de werksessie rondom het definiëren en visualiseren van persona’s. Online helpen we met SEO/SEA-sessies en een interactieve inventarisatiesessie voor de ontwikkeling van nieuwe websites.