Specials

Enof Klip & klaar

Klip & klaar

Klip & klaar maakt heldere filmpjes die in maximaal twee minuten de essentie van een onderwerp weergeven. Ook een ingewikkeld thema wordt stap voor stap én met een knipoog duidelijk gemaakt.

Woord en beeld versterken elkaar. Elke boodschap kunnen wij op deze manier kernachtig uitleggen in eenvoudige animaties, die iedereen begrijpt. Klip & klaar maakt alles duidelijk.

Ga naar Klip & klaar »
Enof Prezi specialisten

Prezi specialisten

Nadat we onze Prezi Pro Award wonnen, hebben wij vele Prezi’s gemaakt. In allerlei verhaallijnen, vormen en voor de meest uiteenlopende doeleinden. Wij zijn specialist geworden in het maken van een presentatie die eruit springt! Niet alleen qua ontwerp, ook inhoudelijk. Dit begint bij het structureren van de inhoud met een communicatieadviseur. Wat is nou écht de boodschap die je wilt overbrengen?

Enof Mailchimp

Mailchimp specialisten

Eenvoudig en doeltreffend e-mailnieuwsbrieven maken doe je met MailChimp. Enof ontwerpt het stramien voor je mailings in lijn met je huisstijl en het doel van de nieuwsbrieven. Onze ontwerpers maken effectieve e-mailcommunicatie mogelijk met een heldere en uitnodigende uitstraling. Je krijgt van ons een korte training. Daarmee kun je met je eigen MailChimp-account aan de slag om een template voor je mailing te kiezen, te vullen en je mailinglijsten te beheren.