Projectleider

Kristin Wahle

Kristin-2016

Op mijn foto sta ik met pumps in mijn handen, omdat ik graag tot grote hoogte reik. Zowel letterlijk (ik loop dolgraag op hoge hakken) als figuurlijk (door als projectleider goed resultaat te halen). Ik zie het als mijn taak om tijdens de opdracht boven de materie uit te stijgen, overzicht te bewaken en structuur aan te brengen. Als een project slaagt én de klant is tevreden, dan ben ik supertrots. Daarnaast stuur ik als teamleider onze projectleiders aan.

adviseur

Thijs de Vlaming

Thijs de Vlaming

Binnen het adviesteam breng ik vooral online expertise in. Mijn grootste plezier haal ik uit het maken van gave campagnes en mooie websites! Samen met de klantteams bedenk ik graag passende en leuke (online) oplossingen voor de communicatievraagstukken van onze klanten. Daarnaast ben ik teamleider van het onlineteam. Het meest relaxte clubje bij Enof wat mij betreft, want met zeven kerels bij elkaar zijn er nooit gevoelige issues!

Art director

Judith de Kleuver

Judith

Na jaren als zelfstandig ontwerper gewerkt te hebben, was de tijd rijp om bij Enof als art director aan de slag te gaan. Ik vind het heerlijk om weer deel uit te maken van een team en zelf ook weer een groeistap te maken. We maken met elkaar goed doordachte en mooie ontwerpen voor onze klanten. Vanuit een helder concept en met oog voor detail, daar ga ik voor. Ik krijg superveel energie van een goede samenwerking met onze klanten en partners! Daarnaast ben ik ook teamleider van het ontwerpteam, een heerlijke mix van creatieve en technische vakmensen.

Creative director

Bart Flipse

enoffer-bart

Bij Enof houd ik me vooral bezig met het bedenken van creatieve concepten en het uitwerken van de strategieën op merk- en productniveau. Als inspirator word ik betrokken bij het opstarten van nieuwe projecten en opdrachten. Met mij kun je echt alle kanten op. En mijn uitdaging is om iedere keer weer de briefing om te zetten naar een waanzinnig mooie én creatieve oplossing, die naast verrassend ook effectief is.

Studiohond

Rebbel

Rebbel

Rebbel is sinds 2015 onze superblije studiohond. Ze is altijd enthousiast en vol energie. Haar dag op de studio bestaat vooral uit spelen, rusten, aandacht vragen en eten stelen. Ze rent graag rond met haar favoriete speeltje en wordt door iedereen heerlijk geknuffeld. Waar mogelijk worden stoute streken uitgehaald, vooral schoenen roven is een favoriete hobby. Soms leidt ze de Enoffers behoorlijk af. Dus wordt ze af en toe opgehaald door Henry en zijn roedel van Hippie Happy Dog Walk. Dan kan ze lekker raggen en spelen met andere honden. 

Directeur - Adviseur

Coen Bakker

Coen

Samen met Aukje, die ook mijn levenspartner is, sta ik aan het roer van Enof. Directeur zijn is bij Enof niet zo ingewikkeld, dus besteed ik veel van mijn tijd als adviseur voor onze klanten. Daar krijg ik veel energie van. De pinguïn die ik vasthoud op de foto vliegt weg. Want die heeft het lef om het anders te doen. En alleen met lef worden hoogvliegers geboren!

Partner - Adviseur

Edwin Flooren

edwin flooren

Al sinds 2004 ben ik als mede-eigenaar aan Enof verbonden. Samen met Coen heb ik de koersverandering van ontwerpbureau naar communicatiebureau in gang gezet. De afgelopen jaren was ik vooral achter de schermen betrokken. Ondertussen werkte ik als programmamanager aan veranderingen binnen grote financiële organisaties. En nu help ik weer mee om Enof naar een volgende fase te brengen. Dat doe ik in combinatie met een paar mooie klantprojecten van Enof.

Directeur - Adviseur

Aukje van den Berg

Aukje van den Berg

Ik ga als mede-eigenaar, samen met mijn levenspartner Coen, voorop in de groei en bloei van ons bedrijf. Zowel intern als extern zet ik de toon en bewaak ik de belangrijkste waarden van Enof. Als directeur zorgen ik voor de Enoffers. Als adviseur zorg ik voor een aantal van onze grote klanten. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd NLP-coach. In die rol begeleid ik vakgenoten in een aantal individuele coachingssessies bij het verbeteren van hun persoonlijke communicatie en effectiviteit.

Projectleider

Emiel de Leeuw

Emiel_5666

In 2012 liep ik stage bij Enof, waar ik al even mocht proeven van het projectleiderschap bij een communicatiebureau. Toen er een vacature vrijkwam, maakte ik daar direct dankbaar gebruik van. Nu werk ik met veel plezier in het allerleukste team van Enof, in een functie waar geen dag hetzelfde is. Heerlijk! Mijn specialiteit? Tekstchecker! Spatie-, typ- en spelfouten komen er bij mij niet door.

Grafisch ontwerper

Cathelijne Simonis

cathelijne simonis

Mijn doel bij Enof is om te prikkelen, verleiden en verrassen! Dit doe ik voor zowel klanten als intern. Sinds begin 2016 heb ik intern de outside-the-box-tas in het leven geroepen, waaruit we elke maand een bizarre opdracht halen voor de inspiratie. Iedereen mag eraan meedoen en er komen de tofste dingen uit! Op de foto sta ik met een pot zeefdrukinkt omdat ik graag met de meest uiteenlopende materialen werk.

Grafisch ontwerper

Tim Hopstaken

Enoffer Tim

Op het Sweet sixteenfeest van Enof in november 2013, was ik uitgenodigd als één van de ex-stagiaires. En na dat feest was het snel beklonken. Ik kon bij Enof starten als ontwerper. Nu zorg ik voor de Brabantse gezelligheid binnen ons team. Op de foto sta ik met mijn basketbal. Vroeger basketbalde ik met mijn vrienden op het dorpsplein en wilde ik graag de winnaar zijn. Dat wil ik ook in de klus voor jou.

adviseur

Madeline Laboyrie

Madeline Laboyrie

Als adviseur bij Enof vind ik het leuk om samen met de klanten kleurrijke communicatieoplossingen te bedenken. Daarna is het superleuk om ervoor te zorgen, samen met de projectleiders, dat de ideeën werkelijkheid worden. Daar krijg ik energie van. Ik krijg sowieso energie van mijn creatieve collega’s: ontwerpers, ontwikkelaars, tekstschrijvers… en natuurlijk van onze klanten!

Schoonmaker

Mo Ouaddouh

Mo

Mo is al jarenlang de schoonmaker bij Enof. We zien hem natuurlijk maar af en toe, want het werk gebeurt in de avonduren en het weekend en toch voelt Mo zich onderdeel van de Enof-familie. Hij is zo blij met ons dat hij regelmatig een presentje komt brengen of iets extra’s voor ons doet. En wij zijn blij met hem. Het is hier altijd spic en span.

Heel vaak vragen anderen aan ons: “Wanneer ben je nou een échte Enoffer?”. Een échte Enoffer is zichzelf, maakt écht contact en laat veel van zichzelf zien. Ben je benieuwd naar wie zij zijn en wat hen bezighoudt?

adviseur

Jurgen Klapwijk

Jurgen

Wat zo leuk is aan adviseur zijn bij Enof, is de combinatie van ‘buiten’ zijn om het contact met de klanten te onderhouden en het ‘binnen’ zijn op de studio om met het Enof-team mooie dingen te maken. Dat vind ik iedere dag weer geweldig om te doen. Verder zorgt de diversiteit van klanten en opdrachten ervoor dat geen dag hetzelfde is (en daar hou ik wel van). Ik woon in Ridderkerk met Bianca en mijn prachtige dochters, Jodi en Macy.

Grafisch ontwerper

Claudia van der Rijst

Claudia

Als ontwerper ligt mijn hart bij ‘creëren’ in elke mogelijke vorm: illustreren, ontwerpen en fotograferen. Dat had ik al van jongs af aan. Dus dat ik koos voor de kunstacademie was geen verrassing. Met mijn ontwerpen bij Enof draag ik bij aan het ondersteunen van het verhaal van de klant. Onderdeel zijn van het proces om een boodschap de wereld in te sturen. Super! En dat samen met hele fijne collega’s!

Interactieontwerper

Jan Hoogeveen

Jan

De metrokaart op mijn foto is voor mij ene perfect voorbeeld van een (functioneel) goed uitgedacht ontwerp. Want als interactieontwerper structureer ik informatie en definieer ik de functionaliteiten voor de gebruiker. Gebruiksvriendelijk ontwerpen, vanuit het perspectief van de gebruiker, dat staat daarbij voorop. Als webanalist analyseer ik het gebruik van online omgevingen en de effecten van socialmediacampagnes. Dat biedt vaak mooie inzichten voor verbetering!

Projectleider

Joost van Leeuwen

Joost van Leeuwen

Ik vind Enof een fantastisch bedrijf! Dat komt omdat ik er met een fijne groep mensen werk aan megavette projecten. En tegelijkertijd werk ik hier ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Daar krijgen we veel ruimte voor. Als projectleider zorg ik ervoor dat de opdracht van start tot finish en volgens planning bij onze klant terecht komt. Als onlinemarketingspecialist breng ik in ons projectleidersteam specifiek die kennis en ervaring in. En ik schakel, net als met mijn mengpaneel op de foto, voortdurend en snel tussen klant, studio en adviseurs.

Webontwikkelaar

Billy Poulina-Brouwer

Billy

Ik ben afgestudeerd als mediavormgever en daarna ben ik me gaan specialiseren in front-end development. Ik vind dat een website duidelijk en overzichtelijk zijn om goed tot zijn recht te komen. En dat is binnen het onlineteam bij Enof echt ‘teamwork’. Ik doe de dingen in het leven graag op mijn eigen manier. Vandaar die schoen in mijn handen, om te laten zien dat we samen voorop kunnen lopen!

Grafisch ontwerper

Lieneke Termont

Lieneke

Als ontwerper bij Enof haal ik energie uit de creatieve, wat vrijere opdrachten waar een klein beetje tijdsdruk op staat zoals bijvoorbeeld een pitch! Ik vind het leuk om in korte tijd samen met het projectteam iets heel tofs neer te zetten wat inhoudelijk en vormtechnisch helemaal klopt. Vooral het samen sparren met klant, adviseurs en andere Enoffers stimuleert ook mij om tot perfectie te komen. Net als in de muziek!

DTP’er

Edwin Handstede

Ed

Ik ben al ruim tien jaar werkzaam bij Enof als dtp’er. Problemen zijn er om opgelost te worden, niet teveel lullen maar aanpakken is mijn motto. In het werk en thuis. Daar ben ik trouwens een echt buitenmens. Voor mij geen stad maar de natuur. Voor mij geen paarden maar koeien. Ik ben niet voor één gat te vangen: als het hek niet open kan, til ik het wel op.

Innovator

Nils Vermeulen

Nils Vermeulen

Als interactievemediaontwerper vertel ik met een aantal verschillende media een interessant verhaal. Ik maak gebruik van beeld, audio, tekst en techniek om tot creatieve producten te komen. Mobile- of content first? Virtual- of augmented reality? Met het oog op vernieuwing en innovatie houd ik technologische ontwikkelingen scherp in de gaten. Ik wil Enoffers inspireren om mee te doen en zo samen met hen de toon te zetten, net als met mijn keyboard op de foto.

Webontwikkelaar

Paul van Impelen

Paul van Impelen

Als één van de webontwikkelaars bij Enof maak ik deel uit van het enige complete mannenteam van online! Ik houd van code en ik zit hier goed op mijn plek. Want ik kan hier kennis delen met de anderen en zij delen weer met mij, waardoor we het best mogelijke resultaat bereiken. Ook naast werktijd zit ik niet graag stil en kriebelt het weleens om in de code te duiken. Mijn skibril op de foto staat symbool voor dat moment dat je bovenaan de berg besluit er voor te gaan. Een heerlijk gevoel!

Financiële administratie

Jolize Westhoff – Bakker

Jolize Westhoff - Bakker

Na negen jaar Enof vind ik het nog steeds gezellig om hier te werken. Dat komt vooral door alle collega’s met wie ik samenwerk. Ik ben echt een duizendpoot! Ik doe de boekhouding, de personeelsadministratie, de telefoon, allerlei facilitaire zaken en de boodschappen. In mijn vrije tijd ben ik ook een bezig bijtje. Altijd bezig en altijd op pad. Shoppen, computeren, terrasje pakken, koken en gezelligheid maken. En als er tijd over is, kijk ik graag een goede serie. Lost is mijn favoriet.

DTP’er

Martijn Busink

Martijn Busink

Ik ben opgeleid tot werktekenaar op het Vaktechnisch Lyceum Utrecht. Maar al tijdens één van eerste stages ben ik dtp’er en allround ‘tech geek’ geworden. Bij Enof ben ik letterlijk van alle projecten het eindstation. Dat kan soms knap lastig zijn! Maar mijn streven is om dan alles toch weer foutloos en op tijd de deur uit te krijgen. Als extra uitdaging ben ik nu ook bekwaam in geworden in het maken van animaties.

Grafisch ontwerper

Thiske van Dijk

thiske

Sinds kort mag ik mij eindelijk een echte Enoffer noemen! Nadat ik een paar jaar geleden een stage in het ontwerpteam van Enof heb gevolgd, heb ik mijn opleiding afgerond. Tussendoor heb ik regelmatig vormgevingsklussen gedaan als freelancer. Maar nu vind ik het heerlijk om écht bij het team te horen. Wat ik tof aan vormgeven vind? Op zoek gaan naar de oplossing om een boodschap of verhaal het beste over te brengen. Op de foto zie je mij met mijn motorhelm staan. Durf jij bij mij achterop? Dan gaan we vol gas aan de slag!

adviseur

Ronald Heikens

Ronald Heikens

Blij word ik bij Enof van projecten waar ik niet vóór maar mét opdrachtgevers mooie effectieve communicatiemiddelen mag bedenken die de aandacht verdienen van de doelgroep. Bijvoorbeeld door samen in creatieve workshops belangrijke keuzes te maken en te prioriteren. Daarna is het proces van uitwerking natuurlijk ook gaaf als we met z’n allen ervoor zorgen dat de ideeën ook werkelijkheid worden.

adviseur

Ilse Blom

Ilse Blom

Na jaren werken voor financiële dienstverleners en pensioenfondsen, mag ik nu als interimmer voor Enof aan de slag. Hartstikke leuk en leerzaam om het communicatievak eens vanuit deze hoek te ervaren. Ik maak graag de dingen eenvoudig, makkelijk en begrijpelijk. Hoe meer ik de essentie van een verhaal kan laten schitteren, hoe meer ik ervan geniet. Want dan zie je juist goed waarom het onderwerp belangrijk is. Het is net als koffie zetten: zorgen dat je het lekkerste smaakje en de meeste pit in je kopje terecht laat komen. En dat doe ik graag voor onze klanten.

Stagiaire

Eveline

eveline

Ik zit in het 2e jaar van mediamanagement en marketing en mag stage lopen bij de projectleiders van Enof. Sinds ik deze opleiding volg ben ik meer gemotiveerd om te leren. Zo droom ik ervan om hierna een hbo-opleiding te doen. Mijn stage bij Enof werkt mee om deze droom te realiseren. In dit fijne team krijg ik de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en mij op te trekken aan hun stabiliteit en kennis.

Stagiaire

Lilian

lilian

Op het moment studeer ik Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Utrecht. Bij Enof loop ik mijn allereerste stage, wat ik ontzettend leuk vind. Hier mag ik mij ontwikkelen als adviseur en proeven hoe het eraan toe gaat bij een communicatiebureau. Op de foto sta ik met allemaal glazen. Dit is niet alleen omdat ik een grote verzameling glazen servies heb, maar ook omdat ik graag glashelder ben ik mijn communicatie.

Stagiaire

Tim Zwart

timzwart

Momenteel volg ik de studie Mediavormgeving. Al van jongs af aan ben ik vaak creatief bezig en wil ik van alles maken. Daarom was deze studie voor mij een uitstekende keuze en ben ik maar al te graag bezig met ontwerpen en dingen ontwikkelen. Daarnaast ben ik graag samen met andere mensen. Het liefst onderneem ik dingen met mijn vrienden. Van even een avondje bijkletsen tot de hele dag met z’n allen naar een festival gaan. Maar tegen een ontspannen avondje gamen zeg ik ook geen nee!