Vacature UX- en visual designer

Ben jij onze nieuwe UX- en visual designer?

Welke micro-animaties kunnen aanzetten tot actie? Wat is de ideale user-flow? Jij weet hier wel raad mee! Je kijkt naar het grote geheel, én je hebt oog voor detail.

Vanaf het begin van elk traject werk je met een van onze online adviseurs aan doeltreffende online producten. In strategische UX-sessies inventariseer je de wensen van de klant, die je vertaalt naar een functioneel wireframe. Als creatief UX- en visual designer weet jij dit te vertalen naar een pakkend ontwerp. Je bent in staat om dit ontwerp en de achterliggende gedachte te presenteren en neemt de opdrachtgever mee in je verhaal. Je spart graag met onze developers en zorgt dat de juiste personen op de juiste momenten aangehaakt worden. Ook werk je af en toe aan offline opdrachten voor onze klanten. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd voor gezelligheid, een potje darten en een biertje (of twee) op de vrijdagmiddagborrels!

Over Enof & Haboes

Enof is een full-service creatief communicatiebureau met een eigen online label: Internetbureau Haboes. Met een mooie mix van ongeveer dertig man, werken wij vanuit onze studio in de levendige Utrechtse wijk Lombok. Wij bieden praktische, creatieve communicatieoplossingen op alle gebieden van interne en externe communicatie. Van begin tot eind. Online en offline. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en wij houden ervan om écht samen te werken met onze klanten. Enof en Haboes hebben zo’n 200 actieve klanten van zeer uiteenlopende aard. Je werkt bij ons altijd in multidisciplinaire klantteams, waarin we adviseren, creëren en realiseren.

Ben jij iemand die

+ een succesvol afgeronde MBO/HBO-opleiding heeft, of kan uitleggen waarom je die niet nodig hebt;
+ veel ervaring heeft in Sketch;
+ zich prima redt in Adobe (InDesign, Illustrator en Photoshop);
+ het leuk vindt om ook soms offline middelen voor onze klanten te maken;
+ houdt van sitemaps, userflows, navigatiestructuur uitdenken én dit kan vertalen naar een styleguide en responsive design;
+ innovatieve oplossingen bedenkt waarmee je designs met impact creëert;
+ ondernemend, flexibel en stressbestendig is;
+ met lef, energie en inspiratie kan brengen in het team en bij onze klanten?

Dan bieden wij jou

+ een fulltime baan, te beginnen met een halfjaarcontract;
+ veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei;
+ 22 jaar aan bureau-ervaring en klantontwikkeling;
+ een portfolio variërend van SamSam en X11 tot NS, GGN en ABP;
+ verantwoordelijkheid voor eigen klanten en klussen;
+ een top ontwerpteam met 8 vakgenoten (concept, design, dtp, audiovisueel)
+ een creatieve omgeving, waar je kunt sparren met UX’ers, designers en developers;
+ een open, persoonlijke en informele werksfeer.

Ben je nieuwsgierig naar ons en naar de functie?

Neem contact op met Judith via 030 232 30 60 of mail je motivatie samen met je C.V. en portfolio naar j.dekleuver@enof.nl