Vacature visual designer

Wanted! Visual designer hartje Utrecht

Van UX tot toffe micro-animaties… je duikt er graag in. Met jouw webdesignskills versterk en inspireer je ons ontwerpteam. Naast online design heb je ook een passie voor offline ontwerp. Je vindt het leuk om in een projectteam samen voor het beste resultaat te gaan. Begint het al te borrelen?!

Vanaf het begin van elk project ben je meteen onderdeel van het team. Samen met een adviseur ga je op pad. In strategische UX-sessies inventariseer je de wensen van de klant, die je vertaalt naar een gestructureerde sitemap, een priority guide en soms een wireframe. Daarna vertaal je het naar een pakkend ontwerp. Je kijkt naar het grote geheel, én je hebt oog voor detail. Je vindt het leuk om jouw ontwerp en de achterliggende gedachte te presenteren en neemt de opdrachtgever mee in je verhaal. Je spart graag met onze developers en zorgt dat de juiste personen op de juiste momenten aangehaakt worden.

Ook werk je aan offline opdrachten voor onze klanten. Dit loopt uiteen van een eenvoudige brochure tot een complete huisstijlontwikkeling of een campagne. Je maakt deel uit van het ontwerpteam van 8 enthousiastelingen die elkaar uitdagen in werk en in creatieve sessies. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd voor gezelligheid, een potje darten en een biertje (of twee) op de vrijdagmiddagborrels!

Wij zijn Enof

Enof is een creatief communicatiebureau met een eigen online label: Internetbureau Haboes. Nieuwsgierig, persoonlijk en enthousiast. Wij helpen onze klanten met het behalen van hun doelstellingen met verrassende communicatieoplossingen die echt werken. In welke vorm dan ook. Met zo’n 30 Enoffers, stuk voor stuk een kei in hun vak! Wij werken vanuit onze studio in de levendige Utrechtse wijk Lombok. Wij bieden praktische, creatieve communicatieoplossingen op alle gebieden van interne en externe communicatie. Van begin tot eind. Online en offline. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en wij houden ervan om écht samen te werken met onze klanten. Enof en Haboes hebben zo’n 200 actieve klanten van zeer uiteenlopende aard. Je werkt bij ons altijd in multidisciplinaire klantteams, waarin we adviseren, creëren en realiseren.

Ben jij iemand die

+ energie en inspiratie kan brengen in het team en bij onze klanten;
+ een portfolio heeft met inspirerend online en offline werk;
+ minimaal 3 jaar werkervaring heeft in de creatieve sector;
+ innovatieve oplossingen bedenkt waarmee je designs met impact creëert;
+ ondernemend, flexibel en stressbestendig is;
+ Sketch, InDesign en Illustrator op z’n duimpje kent;
+ vloeiend Nederlands spreekt;
+ en een succesvol afgeronde MBO/HBO-opleiding heeft, of kan uitleggen waarom je die niet nodig hebt.

Dan bieden wij jou

+ een fulltime baan, te beginnen met een halfjaarcontract;
+ veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei;
+ 22 jaar aan bureau-ervaring en klantontwikkeling;
+ een portfolio variërend van SamSam en X11 tot NS, GGN en ABP;
+ verantwoordelijkheid voor eigen klanten en klussen;
+ een top ontwerpteam met 8 vakgenoten (concept, design, dtp, audiovisueel)
+ een creatieve omgeving, waar je kunt sparren met UX’ers, designers en developers;
+ een open, persoonlijke en informele werksfeer.

Ben je nieuwsgierig naar ons en naar de functie?

Neem contact op met Judith via 030 232 30 60 of mail je motivatie samen met je C.V. en portfolio naar j.dekleuver@enof.nl