Stagiairs enof
Van september 2019 t/m januari 2020

Stagiair advies

Wij zijn weer op zoek naar een nieuwe stagiair voor ons adviesteam. Heb je zin in een uitdagende stageplek en sta je te springen om je een half jaar onder te dompelen in de wereld van de communicatie en van Enof? Dan zien we je graag!

Als stagiair draai je lekker mee met de 6 adviseurs van Enof. Je gaat mee naar klantafspraken en krijgt ook eigen projecten, zodat je direct veel verantwoordelijkheid hebt. Op deze manier leer je alle facetten van het adviesvak kennen zoals het schrijven van een sterk communicatieplan en het verder helpen van organisaties. Naast vakinhoudelijk leren, staat ook jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Over Enof:

Werken bij Enof is een feestje. Het is leuk, uitdagend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. We werken in projectteams met verschillende disciplines bij elkaar. Je hebt direct contact met (eigen) klanten. We organiseren regelmatig activiteiten naast het werk. Niet alleen voor de lol, maar ook om er iets van te leren. We vinden persoonlijk contact, een warme onderlinge band en het stimuleren van je ontwikkeling erg belangrijk.

Wie zoeken we?

Ben jij een sterke persoonlijkheid, een creatief en extravert type en heb je gevoel voor online en offline communicatie? Dan is deze stage echt wat voor jou! Het is van belang dat je in je derde of vierde studiejaar zit. Bovendien is het is een meeloopstage, dus combineren met een full-time afstudeeronderzoek lukt helaas niet. Liefst hebben we je voor een half jaar. Dan leer jij het meest en zijn wij in staat om je optimaal te begeleiden. Je studie hoeft niet exact overeen te komen met communicatieadvies, maar het moet er natuurlijk wel mee te maken hebben. Naast een relevante opleiding vinden wij het nog veel belangrijker dat je past bij Enof.

Wil jij met Enof kennis maken?

Mail dan je motivatie en CV naar post@enof.nl of loop gewoon even bij ons binnen.