Stagiairs enof
Van september 2019 t/m januari 2020

Stagiair projectleiding

Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid, een creatief en extravert type en iemand die goed is in het managen van mensen en projecten, of dat graag wil leren. Wij zoeken namelijk een stagiair projectleiding!

Als stagiair projectleiding maak je kennis met de werkzaamheden van een projectleider – de schakel tussen medewerkers, klanten en leveranciers. Je leidt je eigen projecten en zorgt ervoor dat de klant krijgt wat we beloven, dat de opdracht wordt uitgevoerd volgens planning en binnen budget en dat de kwaliteit van het werk goed is.

Over Enof

Werken bij Enof is een feestje. Het is leuk, uitdagend en je krijgt veel verantwoordelijkheid. We werken in projectteams met verschillende disciplines bij elkaar. Je hebt direct contact met (eigen) klanten. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten naast het werk. Niet alleen voor de lol, maar ook om er iets van te leren. We vinden persoonlijk contact, een warme onderlinge band en het stimuleren van je ontwikkeling erg belangrijk.

Wie zoeken we?

Ben jij een sterke persoonlijkheid, een creatief en extravert type en heb je gevoel voor online en offline communicatie? Dan is deze stage echt wat voor jou! Het is van belang dat je in je derde of vierde studiejaar zit. Bovendien is het is een meeloopstage, dus combineren met een full time afstudeeronderzoek lukt helaas niet. Liefst hebben we je voor een halfjaar. Dan leer jij het meest en zijn wij in staat om je optimaal te begeleiden. Je studie hoeft niet exact overeen te komen met projectleiding, maar het moet er natuurlijk wel mee te maken hebben. Naast een relevante opleiding vinden wij het nog veel belangrijker dat je past bij Enof.

Wil jij met Enof kennis maken?

Mail dan je motivatie en CV naar post@enof.nl of loop gewoon even bij ons binnen.