Cathelijne Simonis

Ontwerper / UX-expert

Mijn doel bij Enof is om te prikkelen, verleiden en verrassen op digitaal vlak. UX (user experience) is machtig interessant omdat het altijd in beweging is en een oneindig groot speelveld heeft; van user stories tot webdesign en van informatiestructurering tot micro-animaties. Ik werk voor alle digitale projecten intensief samen met onze developers… leuk! Ik ben Cathelijne en ik ben bijna een nerd. Als tegengewicht knutsel ik me thuis helemaal lens met alle mogelijke offline materialen. Daarom sta ik op de foto met een pot zeefdrukinkt.

Inspiratietankje vullen

Naast liefde, zonlicht en snacks heb ik nog iets nodig; input om mijn inspiratietankje te vullen. Dat kan op heel veel manieren. Uiteraard met museumtripjes, expo’s en door me onder te dompelen in mother nature. Maar ook zeker door rond te neuzen in ‘conceptstores’ en kringloopwinkels. Schatzoeken naar mooie oude spulletjes of mijn ogen de kost geven om daar later visuele of inhoudelijke inspiratie uit te halen.

Cath en Muis

Zoals hierboven staat ben ik thuis vooral met offline materialen bezig als tegenhanger van mijn online leven bij Enof. Dat heeft zich van hobby ontpopt tot webshop. Onder de naam Cath en Muis verkoop ik handgemaakte producten. In de avonduren en weekenden ben ik daarom vaak bezig met borduursels en allerhande visuele dingen met sterrenbeelden.

Trots op

Eind 2022 is Zorgversterkers opgericht. Een samenwerkingsverband dat één duidelijk doel heeft: de zorg in regio Utrecht versterken. Dat doen zij door geïnteresseerden op de voor hén juiste plek binnen de branche ‘zorg en welzijn’ te plaatsen. Het is geen vacaturebank, nee nee. Het is meer een netwerkorganisatie meets loopbaanadviseur. Sanne heeft voor Zorgversterkers een super gave huisstijl ontwikkeld. Dus het was een feestje om daar de website voor te maken. Van inventarisatiesessie naar UX design. En van UI design naar contentoverzicht. Begin 2023 gaat de site live, nog even geduld dus…