Christian soer

directeur/eigenaar

Persoonlijke ontwikkeling van collega’s en mooie projecten voor klanten geven mij enorm veel voldoening. Ik vind het heerlijk om in gesprek te gaan over het perspectief van een persoon, een merk, een product of een organisatie. In de eerste plaats omdat ik geïnteresseerd ben in wat mensen bezighoudt. Ik hoor graag wat ze willen bereiken en wat voor uitdagingen ze daarbij tegenkomen. Over het algemeen is geen uitdaging te groot en zie ik altijd kansen om doelen te bereiken. Dat kan ik mij ook veroorloven, want ik weet dat er een sterk en creatief team van Enoffers achter mij staat om samen mooie projecten tot een creatief en verrassend goed resultaat te brengen. Waar ik echt van geniet, is als er uiteindelijk een zakelijke vriendschap ontstaat met de mensen waarmee ik mag werken.

Hardlopen, lange afstanden wandelen en krachtsport

Bewegen, sporten en buiten zijn bieden letterlijk en figuurlijk de zuurstof die nodig is voor een fijn leven. Ik hecht daar veel waarde aan. Gelukkig is ons hele gezin vrij sportief. Dat stimuleert ook om sportief bezig te blijven. Na het ontdekken van mijn gebrek aan talent voor voetbal heb ik jarenlang aan atletiek gedaan. Echt een fantastische en veelzijdige sport. Uiteindelijk heb ik daar een voorliefde voor hardlopen uit ontwikkeld. Dat is nooit meer veranderd. Hardlopen heb ik altijd gecombineerd met krachtsport. Wat mij betreft een heerlijke combinatie. Een prettige bijkomstigheid is dat mijn vrouw ook een echte hardloper is. In het weekend en tijdens vakanties lopen we regelmatig samen. We hebben ook mooie evenementen gelopen zoals een halve marathon en de Zeven Heuvelenloop. Daarnaast heb ik de marathon van Rotterdam gelopen. Een fantastische beleving en echt super om dat af te kunnen vinken. In 2021/2022 hebben we de 510 km van het Pieterpad gelopen. Echt geweldig om te ervaren hoeveel moois is in ons land te zien is. Op dit moment heb ik niet het plan om aan sportevenementen mee te doen maar zal ik zeker lekker in beweging blijven. En in de toekomst gaan we wellicht nog een keer de uitdaging aan om in etappes naar Santiago de Compostella te lopen.

Wat mij bezighoudt?

Heel veel! Thuis met het reilen en zeilen van het gezin komt er van alles voorbij op het gebied van studies, werk, relaties, thema’s als omgaan met financiën, drank, drugs, vakanties en nog veel meer. Heel boeiend en vooral de moeite waard om het in alle hectiek niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Omdat ik veel in de auto zit volg ik graag de ontwikkelingen in ons land en in de wereld. Vooral door het nieuws via verschillende kanalen te volgen en door podcasts te luisteren. Over politiek, inflatie, oorlog, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en in de pensioenwereld, energiekosten en vele andere interessante thema’s. Ik moet eerlijk bekennen dat deze interesse flink aangewakkerd is doordat ik in 2021 zelfstandig ondernemer ben geworden. Dan is de impact van alle ontwikkelingen gevoelsmatig toch groter. Daarnaast biedt het scherpte en inspiratie die heel welkom is bij het invulling geven aan het ondernemerschap. Ik blijf dus graag al die informatie tot mij nemen.

Een project waar ik trots op ben?

Dat is de aanbesteding “vormgeving” van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) voor die we in 2022 hebben gewonnen. Erg mooi om met ons hele team voor een organisatie te mogen werken die zo’n enorme maatschappelijke opdracht uit te voeren heeft. En ontzettend trots op ons aanbestedingen-team omdat we verreweg de hoogste score hebben behaald op de 5 aspecten waarop deelnemers beoordeeld werden. Het is ontzettend professioneel aangepakt en alle kennis, ervaring, passie en persoonlijkheid die we in huis hadden is ingebracht om COA ervan te overtuigen om Enof als preferred supplier te kiezen. We gaan ons best doen om COA met onze communicatie skills te ondersteunen bij het aangaan van de uitdagingen die ze hebben.