Jorien janssen

grafisch ontwerper

Op mijn manier de wereld een beetje mooier maken. Ik houd van strak en no nonsense design, maar ben ook zeker niet bang voor knallen met kleur. Het belangrijkste vind ik dat beeld en boodschap elkaar tot een hoger niveau tillen. Met uiteindelijke doel, dat zowel de klant als de doelgroep blij wordt van het eindresultaat.

Sneakers

Hoe moet ik dit uitleggen… Ik heb een fascinatie voor sneakers. Waar dat vandaan komt? Geen idee eigenlijk. Dat is er langzaam in geslopen. De sneakerculture is een wereld op zich. Aan de ene kant heel interessant, soms ook hilarisch. Dit heeft er wel toe geleid dat ik een kast heb, speciaal voor mijn sneakers. Ik heb zelfs een cursus (zeg maar gerust studie) gedaan waarin ik me verdiept heb in alles wat er bij sneakers komt kijken. Van productie en geschiedenis tot aan marketing en design. Valt dus wel in de categorie; uit de hand gelopen hobby. 

Schilderen

Tijdens de verschillende coronalockdowns ben ik op zoek gegaan naar nieuwe hobby’s. Eentje waarbij ik geen scherm nodig had en wat natuurlijk gewoon thuis kon. Dat werd schilderen. Geen landschappen of ingewikkelde portretten, maar vrolijke, kleurrijke, simpele schilderijtjes. Ik heb er zelfs eentje verkocht. Superleuk!

Trots op

DAS overal was het eerste project bij Enof waarbij ik van het begin (de brainstorm bij de klant) tot het eind (het uitwerken van alle middelen) betrokken ben geweest. Een leerzaam proces, leuk contact met de opdrachtgever en een eindresultaat om trots op te zijn!