Juliette Schenk

Office manager

Lijstjes maken, lekker opruimen en mijn collega’s blij maken met wat hapjes, is wat ik het liefste doe. Gelukkig zijn de Enoffers blij met wat ik ook voor ze maak. Hiernaast doe ik de administratie en komt mijn liefde voor structuur en orde goed van pas. Ik geniet enorm van alle creatieve en vrolijke mensen bij Enof en ben blij dat ik hier deel van mag zijn!

Keukenprinses

Koken is mij vanaf jongs af aan met de Indische paplepel ingegoten. Of er nou een speciale gelegenheid was of niet, er werden altijd hapjes gemaakt.

Voorzichtig ben ik de Indische keuken aan het ontdekken en durf ik steeds meer te maken. Recepten van mijn Indische familie volgen is wel lastig met beschrijvingen zoals: “een beetje van dit en iets meer van dat” maar ik begin er steeds meer gevoel voor te krijgen.

Niet alleen de Indische keuken trekt mij, met de Italiaanse en Spaanse keuken experimenteer ik steeds meer. Ook vind ik het heerlijk om verschillende soepjes te maken, of het nou van een recept is of zelf bedacht!

Dansen

Als kind kon je mij vanaf de achterste rij in het theater zien stralen bij een dansvoorstelling. Ondanks mijn lengte was mijn lachende gezicht altijd zichtbaar op het podium. Later heb ik de Utrechtse Dansacademie afgerond en dans ik nu nog steeds.

Op een wat lager (en relaxter) niveau vind ik het heerlijk om 2 keer in de week lessen te volgen hier in Utrecht.

Indonesië

In 2017 maakte ik mijn eerste reis naar Indonesië om mijn familie op te zoeken. In een klein dorpje op Java heb ik mijn ooms en tantes voor het eerst ontmoet. Hierna heb ik mijn reis naar Bali voortgezet en hier ben ik 7 weken geweest. Een paar jaar later ben ik weer terug gegaan naar Bali.

Mijn wens is om nog veel meer eilanden van Indonesië te bezoeken en te ontdekken!