Krijn Weeda

adviseur a.i.

Als adviseur, trainer en trainingsacteur ben ik vaak op pad. Voor Enof, of voor opdrachtgevers waar ik als zelfstandige voor werk. Onderweg is Salvador mijn trouwe vriend, want ik hou van koffie. Salvador is meer dan een koffiemok, hij herinnert me er ook aan dat je dingen altijd anders kunt doen. Net als Salvador Dali deed in zijn schilderijen: vaak bizar, soms simpelweg geniaal. Maar altijd met een twist. Dat herken ik ook bij Enof: allemaal creatieve mensen die met elkaar originele resultaten behalen voor prachtige klanten. Ik word enthousiast van werken bij Enof. Of het nu gaat om positionering, advies, een sessie leiden of nieuwe plannen maken: er is altijd goede energie.

Huiskamertheater

Ik acteer al zolang ik me kan herinneren. Als (trainings)acteur werk ik voor diverse organisaties en ik acteer ook hobbymatig.

Met een aantal bevriende acteurs spelen we huiskamertheater. Als publiek maak je dat heel intens mee, je zit zo dicht op de spelers dat je hen kunt aanraken en alles meekrijgt van hun mimiek en interactie.

Wil je het een keer meemaken in je eigen huis? Laat het me weten!

What’s SUP?

Als het een beetje kan ga ik het water op met mijn SUP. Op die manier peddel ik regelmatig mijn hoofd leeg. En soms worden tussen de bomen, weilanden en met de vissen onder mijn board juist nieuwe ideeën geboren. Suppen is ook nog eens een enorm goede workout. Je gebruikt namelijk bijna al je spieren om vooruit te komen en tegelijk in balans te blijven.

Trots op fusie Pensioenfonds Rail&OV

In 2020 gingen het Spoorwegpensioenfonds en Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer samen verder onder een nieuwe naam: Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer. Vanuit Enof begeleidden we de fusie communicatief en ontwikkelden de nieuwe huisstijl. Toen de nieuwe organisatie bijna een feit was ben ik met de nieuwe bestuurders het hele land doorgereisd om de deelnemers te vertellen over de fusie en de toekomst. Dit waren mooie avonden om als dagvoorzitter te leiden.