Luna Verheij

Stagiaire advies

Mijn krachten komen het meest naar voren in teamverband. Ik krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe uitdagingen aangaan. Mijn levensmotto is: “het komt altijd goed”.

Muziek maken

Mijn wereld zou niet hetzelfde zijn zonder muziek. Ik ga graag op zoek naar pareltjes in tweedehandswinkels voor mijn vinylcollectie en luister het liefst naar tijdloze rockclassics, voornamelijk die van vóór mijn geboortejaar (2000). Sinds mijn elfde speel ik altsaxofoon, waarmee ik lid ben van zowel een fanfare als een bigband.

Altijd blijven groeien

Ik ben niet bang om uit mijn comfortzone te stappen en als ik ergens voor gevraagd wordt zeg ik bijna altijd: ja! Zo ben ik namelijk mooie mensen tegengekomen waarmee ik leuke projecten deed! Ik werk langzaam maar zeker aan mijn eigen bedrijfje en pak daarvoor grafische klusjes op met mijn achtergrond als grafisch vormgever.

Mijn droom is om later mijn eigen creatieve communicatiebureau op te zetten samen met mijn partner. Voor nu heb ik nog veel te leren en dat doe ik bij Enof, waar ik meeloop bij de afdeling Advies. Ik ga mijn people-skills en communicatiekennis toepassen om veel te leren tijdens mijn afstudeerstage!