Madelief Hoogenboom
projectleider

Als projectleider ben ik gek op de veelzijdigheid van dit werk! Hier weet ik nooit wat de dag gaat brengen. Ik hou van het snelle schakelen, de vele contacten, de diversiteit aan klanten, de kennis die je opdoet uit de verschillende branches, het managen en alles lekker regelen. Daarnaast ga ik echt lekker op lijstjes, overzicht en structuur. Ik vind het heel belangrijk en fijn om ervoor te zorgen dat iedereen in het team (hier bij ons intern en extern bij de klant) positive vibes heeft in een project: samen knallen voor een topresultaat, waarbij gezelligheid en lachen voor mij heel belangrijk is!

Noxx

Mijn hond is mijn grootste liefde! Ik heb vanaf mijn 18e altijd honden gehad, maar Noxx is mijn eerste hond die ik vanaf puppy heb. Elke morgen loop ik ongeveer een uur met hem. Soms gaan we samen hardlopen. Aan het eind van de dag een flinke wandeling maken met mijn hond is voor mij een heerlijke manier om te ontspannen en de dag los te laten. Door weer en wind. We trainen elke woensdagavond en zondag IGP, wat bestaat uit speuren, appèl en pakwerk. Dat laatste klinkt misschien wat gevaarlijk, maar het zorgt er juist voor dat je een onwijs sterke band krijgt met je hond en hem door en door kent.

Hardlopen en eten

Ik loop al jaaaaren hard. Ik vind het heerlijk als ik in een running high kilometers kan rennen en de wereld als een soort vertraagde film langs me heen trekt. Weilanden, koeien, schaapjes, natuur. Een fijn contrast met de dagelijkse drukte. Lekkere harde house of techno op en gáán. In 2021 heb ik de marathon van Rotterdam gelopen, dat was fantastisch! Het trainen ernaartoe vond ik wel – te – heftig, dus ik hou het voor nu bij 15K’s of halve marathons.

Daarnaast ben ik echt onwijs gek op lekker eten en eet ik het liefst de hele dag door warm eten. Ja… ook ‘s morgens een bord pasta vind ik fantastisch. “Veel sporten, veel eten” is wel een beetje mijn motto, haha!