Niels van Amerongen
Multimedia Contentspecialist

Wat ik tof vind aan mijn rol als multimedia contentspecialist is het toe kunnen passen van uiteenlopende creativiteit. Of het nou gaat om het maken van een (cinematische) video, een nette animatie, een toffe fotoshoot of een campagne met veel grafisch ontwerp, ik wil altijd alles eruit halen wat erin zit. Ik heb veel ervaring in het maken van video’s met een karakter, vaak gepaard met een filmisch tintje. Nadenken hoe we vraagstukken naar visueel beeld gaan vertalen, daar krijg ik energie van!

Motocross

Sinds mijn 8e zit ik al op de waanzinnige sport Motocross. Een sport met niet alleen snelheid, springen en risico’s, maar ook een sport waarbij een uitstekende fysieke en mentale conditie voor nodig is. Boven alles is het ook vooral een familiesport. In de 18 jaar dat ik deze sport beoefen heb ik nog nooit zonder mijn familie een wedstrijd gereden!

Muziek

Echt naar muziek luisteren is een passie dingetje van mij. Niet op de achtergrond aanzetten, maar echt luisteren. Van hip/hop naar metal, r&b, punk rock en vele daarbij horende subgenres. Ik ben ook erg thuis in het maken van muziek video’s en het ontwerpen van promo’s op het gebied van muziek in het algemeen.

Trots op! De Enof after movie

Pas net aan het werk bij Enof en gelijk het 25-jarig feestje! Daarbij mag een toffe after movie natuurlijk niet ontbreken. Tussen het feesten door ben ik lekker met mijn Glidecam door het publiek gaan lopen om wat mooie beelden te schieten. En het eindresultaat was ook heel goed ontvangen!