Soraya Edoh

Stagiaire advies

‘Such is life’ is een motto waar ik me helemaal bij aansluit. Je hebt mooie dagen en minder mooie dagen. Maar, in die mindere dagen blijven we niet te lang in hangen. Lekker knallen en er zelf voor zorgen dat je overal het mooie in ziet. Zo is het leven!

Boekenliefhebber

Als je me even niet kunt bereiken is de kans groot dat ik met mijn neus in de boeken zit. Ik kan uren, maar dan ook echt uren, genieten van een goed boek. Ik ben inmiddels trotse eigenaar van zo’n 100 boeken. Leuk weetje: ik lees met gemak (en plezier) meerdere boeken door elkaar, en dan voornamelijk in het Engels. Mijn stemming bepaalt welk boek ik lees. Zo switch ik gemakkelijk van ‘De goede dochter’ van Karin Slaughter, naar ‘The great Gatsby’ van F. Scott Fitzgerald, om vervolgens de dag af te sluiten met een luchtig boek als ‘Surrounded by Idiots’ van Thomas Erikson. Dit is ook representatief voor mij als persoon, ik ben flexibel in mijn doen en laten en kan makkelijk schakelen.

Reizen

Mijn liefde voor reizen is er met de paplepel ingegoten. Mijn eerste trip was naar Londen met mijn ouders, toen ik drie jaar oud was. Sindsdien heb ik Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Amerika en meer van mijn lijstje kunnen afstrepen. Tijdens het reizen ben ik het liefst actief bezig. Afgelopen zomer heb ik met mijn vriend drie weken door Europa getoerd, hier hebben we onder andere een hike van 25km afgelegd en zijn we gaan wildkamperen in de bergen. Dat is echt een van de gaafste dingen die ik tot nu toe hebt gedaan.