Suzanne Koole
ontwerper

Van ontwerpen, creëren en bedenken krijg ik energie. Daarbij ga ik onderzoekend te werk en probeer ik mijn open blik altijd te behouden. Ik houd van de uitdaging om een complex vraagstuk uit te pluizen en een passend ontwerp te bedenken.

Buiten mijn werk bij Enof besteed ik graag tijd aan het maken van sieraden, knap ik oude meubels op, ga ik graag uit eten, wandel ik door mijn geliefde stad Utrecht of besteed ik tijd met vrienden en familie.

 

Edelsmeden

Mijn fascinatie voor het zelf maken van sieraden begon al vroeg. Als kind kon ik verdwalen in een kralendoos om armbandjes te rijgen, en later groeide die hobby uit tot mijn eigen webshop met handgemaakte oorbellen. Sinds een paar maanden verdiep ik mij nu in het echte vak: edelsmeden. Daarvoor haal ik overal kleine edelstenen vandaan om er mooie sieraden van te maken. Via een cursus leer ik het vak kennen en dat gaat gepaard met geduld tonen, veel fouten maken en nog meer geduld tonen. Alsnog is het voor mij heel rustgevend en meditatief.

Klussen

Je kan mij ook vinden in tweedehandswinkels of scrollend op Facebookpagina’s.  Ik zoek op beide naar meubels om op te knappen. Superleuk als iemand iets weg doet wat voor diegene als waardeloos wordt beschouwd maar voor mij niet! Ik vind het leuk om met bijvoorbeeld een schuurmachine of een glassnijder aan de slag te gaan, om zo een nieuw gereedschap te leren kennen. En om dat ooit ‘waardeloze’ meubel op te knappen tot iets moois waar je blij van wordt.