Thiske van Dijk

lead designer

Wat ik tof vind aan het ontwerpersvak is zowel het creatief bezig zijn, als het oplossingsgericht denken. Ik duik graag in een briefing voor bijvoorbeeld een infographic, magazine of een gehele huisstijl. Het liefst houd ik me bezig met het ontwikkelen van campagneconcepten. Ik vind het heerlijk om te puzzelen en te schaven totdat een idee rond en kloppend is. Het maakt mij supertrots als ik een klant kan verrassen met een idee of ontwerp!

In mijn vrije tijd kom ik juist graag achter mijn beeldscherm vandaan. Ik ga het liefst wandelen in het bos, klimmen of touren op mijn motor. Op de foto zie je mij met mijn motorhelm staan. Durf jij bij mij achterop? Dan gaan we vol gas aan de slag!

Biker

In mijn vrije tijd kom ik juist graag achter mijn beeldscherm vandaan. Ik ga het liefst wandelen in het bos, klimmen, wielrennen of touren op mijn motor. Op de foto zie je me met mijn motorhelm staan. Durf jij bij mij achterop? Dan gaan we vol gas aan de slag!

Berggeit

Deze berggeit heeft liefde voor ruige natuur met hoge bergen. In mijn vakanties trek ik dus graag mijn bergschoenen aan. Een van de mooiste hikes zie je op de foto: Mount Fitz Roy in Patagoniƫ. Tips voor nieuwe avonturen zijn altijd welkom!

Trots op

Ik voel me trots wanneer ik onze campagnes in het wild tegenkom. Al fietsend door Utrecht spot ik regelmatig werk voor bijvoorbeeld NS of Gemeente Utrecht. Ook heb ik mogen werken aan de wervingscampagne voor MHBO Amersfoort, waar leerlingen snel en voorbereid doorvliegen naar het HBO. Een campagne met een supergoed resultaat, waardoor wij ook aan de slag mogen voor de algemene werving van de school!