05-12-2019

Robin Hagen

Stage bij Enof: echt LEUK!

Stagelopen bij Enof betekent vrijheid, ruimte, gezelligheid en uitdaging. Er is een goede balans tussen hard werken en gezelligheid. Elke dag is anders. Als stagiaire ben je écht part of the team, je wordt gewaardeerd. Er is ruimte om alles te vragen en overal mee te kijken.

Werkzaamheden

Feya
Ik loop stage bij de communicatieadviseurs, maar eigenlijk doe ik van alles een beetje. Ontwerpen en illustreren vind ik superleuk. Ik krijg de vrijheid om ook hiermee bezig te zijn. Voor het wintergeschenk houd ik mij ook bezig met de planning, dus ben ik ook een beetje projectleider.
Ik vind het leuk om zo van alles wat te leren en te zien hoe dit in de praktijk gaat. Ik krijg de mogelijkheid om bij verschillende klantsessies mee te kijken maar ook zelf input te geven. Dit is heel leerzaam op het gebied van klantcontact, sessies leiden en de juiste vragen kunnen stellen. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn bij Enof kan je jezelf op veel verschillende vlakken ontwikkelen.

Michelle
Inmiddels zit ik voor mijn tweede stageperiode in het ontwerpteam bij Enof. De vorige periode vond ik zo leuk dat ik hier niet meer weg te slepen ben. Iedere dag is ontzettend anders, omdat ik bezig ben met veel verschillende projecten. De ene dag maak ik een poster, de andere dag is het aan mij de taak om een tabel mooi vorm te geven. Het verschilt van grote opdrachten waar je een week aan werkt, tot veel verschillende kleine opdrachten op een dag. Daarom vind ik het werk zo leuk.

Iedere week iets bijzonders

Er gebeuren altijd leuke dingen in de studio zoals workshops, inspiratieontbijtjes en smoothie-maandag. De Enoffers hebben een hechte band met elkaar waardoor je in een warm bad terecht komt.

Feya
Ik heb in zo’n korte tijd al zoveel leuke dingen mee mogen maken bij Enof. Toen ik net begon, mocht ik gelijk starten met van alles te regelen voor de housewarming van ons nieuwe pand, dat was echt een feestje. Ik heb meerdere interne workshops gevolgd, behaalde doelen gevierd, afscheidsfeestjes meegemaakt en vrijdagmiddagborrels gehad. De gezelligheid is bij Enof echt niet te missen.

Michelle
Toen ik begin dit jaar begon werd ik na één week al meegenomen om met het ontwerpteam potten te gaan bakken met als afsluiter een gezellig diner. Dit was een hele leuke manier om iedereen beter te leren kennen waardoor ik mij gelijk thuis voelde. Ik vind het heel mooi om te zien dat Enoffers heel veel liefde en aandacht voor elkaar hebben. Denk bijvoorbeeld aan een cadeautje op je verjaardag (en taart) of een verhuispakket als je gaat verhuizen. Het zijn de kleine dingetjes die het hem doen.

“EMIEL, WIL JIJ EEN LEUKE QUOTE UITZOEKEN? ;-)”

Michelle, stagiair

“EMIEL, WIL JIJ EEN LEUKE QUOTE UITZOEKEN? ;-)”

Michelle, stagiair

In februari zit onze tijd er helaas op. Het leek ons leuk om dit blog af te sluiten met dingen die we gaan missen van Enof.

Emiel zijn woordgrappen, Kristin met elke dag haar mooie hakken, Cath haar creativiteit, Thiske met haar voorliefde voor Abba, Nils zijn droge humor, Martijn zijn oneindige kennis, Simone haar ambitie, Sanne haar hilarische opmerkingen, Krijn zijn superfijne energie, Jolize die superlief telefonische verkopers kan afwimpelen, Judith die altijd voor je klaarstaat, Ed die altijd gretig is naar lunch, Esmé haar eigenheid, Jan die altijd bereid is zijn kennis te delen, Madelief haar wekelijkse tevredenheidsonderzoek, Tim zijn belachelijke vette illustraties, Ronald die alles EVEN concreet maakt, Robin haar aanstekelijke lach, Madeline met wie wij vegetarische recepten konden uitwisselen, Bart die altijd iets te zeggen heeft, Tom waarmee je altijd kan sparren over je ideeën, Claudia die altijd vrolijk is, Coen zijn zorgzaamheid en Aukje haar positiviteit (en altijd in voor een feestje!)

In het bijzonder willen wij onze stagebegeleidsters bedanken voor de aandacht, behulpzaamheid en alle dingen die we van jullie hebben geleerd. We zouden ons allebei geen betere stageplek kunnen wensen. Het is echt superleuk!

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig naar de leuke stagemogelijkheden bij Enof? Neem contact op met onze studio via 030 232 3060 of stuur ons een e-mail.