Niks vervelen, met de spoorwegspelen!

Campagne Spoorwegmuseum

Je kent het wel. De kinderen zijn hangerig en als ouder vraag je je ook weleens af wat je nu weer kunt verzinnen om te gaan doen in de vakantie. De verveling slaat dan toe. Of toch niet? Inderdaad, want de Spoorweg Spelen van het Spoorwegmuseum bieden uitkomst: een uitje voor de kinderen én voor jezelf! Dat is: “Niks vervelen, met de Spoorweg Spelen!”

De strategie

Ouders vinden het vaak lastig om schoolvakanties in te vullen met leuke activiteiten voor hun kinderen én henzelf. We ontwikkelden een campagne gebaseerd op dit inzicht en kwamen met de belofte: Niks vervelen, Spoorweg spelen! Een leuke activiteit voor in de meivakantie. Voor kinderen én hun ouders.

Opvallende landelijke campagne

We ontwikkelden samen met buroJori een opvallende stijl en slogan en produceerden opvallende outdoor posters, digitale reclamemasten langs de snelweg, digitale banners en een radiocommercial.

Korte sfeerimpressie!

Resultaten

Stijging bezoekers event

5 dagen volle bak!

Online en offline effectief

Opvallende radiocommercial en online advertenties

Eerste mastreclame

langs de snelweg

“Mijn eigen kinderen zijn ook gek van het Spoorwegmuseum. Hoe leuk is het dan dat je voor zo’n creatief merk mag werken!”

Ronald – Adviseur

“Mijn eigen kinderen zijn ook gek van het Spoorwegmuseum. Hoe leuk is het dan dat je voor zo’n creatief merk mag werken!”

Ronald – Adviseur

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Wil je meer weten over het maken van een opvallende campagne?  Neem dan contact op met onze adviseur Ronald.

De knappe koppen

Aan dit project werkten onder andere…

Meer zien?

Campagne nieuwe dienstregeling

NS

Campagne straatintimidatie

Gemeente Utrecht