Creatieve werksessies

Vastgeroest in dezelfde patronen of verzand je regelmatig in de waan van alledag en wil je daar verandering in brengen? Say no more. Wij helpen je verder met effectieve sessies die brrrruisen van de energie!

 

Ga maar weer staan!

Bij Enof betekent een werksessie echt de handen uit de mouwen te steken. Geen geklets in de ruimte, maar interactief keuzes maken, knopen doorhakken en richtingen bepalen; voor ieder vraagstuk ontwikkelen wij een doelgerichte werksessie. Kies voor een sessie op organisatieniveau, zoals het uitwerken van een duidelijke merkpositionering of concreet en toepasbaar maken van kernwaarden. Of juist op teamniveau. Met bijvoorbeeld met een werksessie over effectief communiceren of begeleiding bij een heidag.

Hoe werkt dat dan?

Voor elke vraag maken we een (online) werksessie op maat, dat doen we op basis van een voorbereidend gesprek. We ontzorgen jou met een leuke energieke werksessie met verrassende onderdelen en waarmee we de juiste ingrediƫnten ophalen voor het vervolgtraject. In de sessie kiezen we voor werkvormen die het gesprek op gang brengen, inhoudelijke vraagstukken inzichtelijk maken en ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen. Maximaal resultaat dus.

We helpen je vooruit

Heb je een heel andere wens, laat het dan vooral weten. Samen met jullie zorgen we voor een bruisende, creatieve sessie, waarin we goed aansluiten bij de doelstellingen. Zo komt jullie organisatie echt vooruit!

Werksessie

“Onze werksessies geven energie, hebben resultaat en zetten altijd iets in beweging.”

Krijn, adviseur

Werksessie

“Onze werksessies geven energie, hebben resultaat en zetten altijd iets in beweging.”

Krijn, adviseur

Projecten waar we trots op zijn

Utrecht heeft jou nodig!

Employer branding voor gemeente Utrecht

Roland Holst – wervingscampagne

A. Roland Holst College

Positionering en huisstijl

Alfam (dochter ABN AMRO)

Eerder deden we creatieve werksessies voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten hoe we jouw vraagstuk kunnen oplossen met een creatieve werksessie? Neem dan contact op met Ronald!