EMPLOYER BRANDING 

Hoe versterk je jouw positie als aantrekkelijke werkgever met als doel om de beste medewerkers aan te trekken en te behouden? Met slimme arbeidsmarktcommunicatie helpen wij je met het versterken van je employer brand.

Terug naar de kern

We starten bij Enof met deskresearch naar jouw werkgeversmerk en jouw concurrenten. Daarna gaan we met jou in een of meerdere energieke werksessies op zoek naar antwoorden op vragen als: wat zijn de drijfveren bij (potentiële) collega’s om te solliciteren? En waarom niet? En wat is eigenlijk ónze belofte (EVP) die we kunnen waarmaken? Dat doen we met interactieve werkvormen. Waar nodig vullen we het na de sessie aan met externe interviews, klantreissessie of een online scan zodat we het plaatje compleet hebben. We leveren een werkgeversprofiel voor je op inclusief een EVP en aansprekend werkgeversverhaal.

Ok, en dan?

Wij helpen je aan een pragmatisch arbeidscommunicatieplan om vanuit deze basis aan jouw employer branding te bouwen. Vanuit touch, tell en sell niveaus en always-on activiteiten.

Klaar voor de toekomst!

30 Enoffers zijn vervolgens inzetbaar om jouw organisatie als aantrekkelijke werkgever klaar voor de toekomst te maken. Denk aan het ontwikkelen van een stevige werkgeversstijl, een effectieve wervingscampagne, een conversiegedreven werkenbij-site of een opvallende wervingsvideo. Wij zijn er klaar voor!

“Met een onderscheidend werkgeversmerk weet een kandidaat waar hij voor kiest.”

Judith, adviseur/art director

“Met een onderscheidend werkgeversmerk weet een kandidaat waar hij voor kiest.”

Judith, adviseur/art director