Visuele identiteit

Past de visuele identiteit van jouw organisatie nog wel bij de merkidentiteit? Wij nemen het graag onder de loep. Vervolgens vertalen we het karakter van de organisatie door naar een kloppende stijl, die naadloos aansluit op je positionering. Dat zie je, en dat voel je.

Klopt het met wie je bent?

De visuele identiteit bestaat uit de zichtbare aspecten van je merk. Het is je gezicht naar buiten toe en het zorgt ervoor dat mensen je herkennen. Het is dus belangrijk dat dit klopt met wie je bent als organisatie. Zijn je kernwaarden veranderd? Is je aanbod veranderd? Of is je huisstijl gewoon een tikkie ouderwets? Allemaal goede redenen om een nieuwe visuele identiteit te laten ontwikkelen.

Visuele briefing

Ruimte binnen de stijl

Wij ontwikkelen stijlen waarmee je gezien wilt worden. We zorgen ook meteen voor een consistente doorvertaling, zodat alle middelen dezelfde sfeer ademen. Ook is het belangrijk om binnen een huisstijl voldoende bewegingsvrijheid over te laten. Zodat er in de toekomst bijvoorbeeld ruimte is om mooie en opvallende campagnes te maken, die ook goed binnen de stijl passen.

Toegankelijk voor iedereen

Als je wilt, regelen we natuurlijk ook dat de nieuwe visuele identiteit webrichtlijnen-proof is. Dat betekent dat de stijl toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor mensen met een functie­beperking. Dat doen we onder andere door de kleurcontrasten en typografie te optimaliseren.

 

“Steeds weer een nieuwe wereld induiken, dat vind ik het leukst!”

Judith, Art Director / Adviseur

“Steeds weer een nieuwe wereld induiken, dat vind ik het leukst!”

Judith, Art Director / Adviseur

Projecten waar we trots op zijn

Campagne nieuwe dienstregeling

NS

Campagne straatintimidatie

Gemeente Utrecht

Campagne app activatie

RTV Utrecht

Bewustwordingscampagne remweg tram

Provincie Utrecht

Wervingscampagne MHBO

MBO Amersfoort

Eerder werkten we aan we visuele identiteiten voor:

Bellen
Mailen
Bezoekje

Contact
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om je visuele identiteit? Neem dan contact op met adviseur en art director Judith.