Christian Soer (l) en Johan Siebelink (r): de symbolische overdracht van de decennia-oude vlag van ‘het huis van Kris Kras’.

12-04-2023

Marieke Verstegen

Een zusje voor Enof:
Chris neemt Utrechts communicatiebureau Kris Kras over

In oktober 2021 was het zover: Chris werd de nieuwe eigenaar van Enof. En nu, anderhalf jaar later, kunnen we vol trots melden dat Enof er een zusje bij heeft gekregen: Kris Kras context, content en design. Wat houdt deze overname precies in? En waarom Kris Kras? Dat ligt vast niet alléén aan de goed matchende naam!

Wie is Kris Kras?

Kris Kras is net als Enof een écht Utrechts communicatiebureau. En ze gaan al een tijdje mee: sinds 1983 is Kris Kras gevestigd in een prachtig 19e-eeuws monumentaal pand aan het Lucasbolwerk. Hier bedienen 14 ambitieuze communicatieprofessionals klanten als Rijkswaterstaat, Vitens, PostNL, provincie Noord-Brabant, Algemene Bestuursdienst en meer!

Naast de campagnematige communicatie zoals we die ook goed bij Enof kennen, is Kris Kras ook sterk in journalistieke- en redactionele producties. Zo hebben ze verschillende magazines op hun naam staan.

Op de foto zie je de symbolische overdracht van de decennia-oude vlag van ‘het huis van Kris Kras’ met voormalig eigenaar Johan

Eigen signatuur

Nu noemen we Kris Kras niet zomaar ons zusje. We passen namelijk heel goed bij elkaar: wat betreft de mensen van Enof en Kris Kras (de eerste kennismaking was supergeslaagd!), maar ook als het gaat om onze dienstverlening en soorten opdrachtgevers. Beiden werken we vooral voor corporate- en overheid gerelateerde opdrachtgevers. Maar we zitten gelukkig niet in elkaars vaarwater: ieder zijn we actief in andere sectoren én we hebben verschillende expertises.

Kortom, als bedrijven afzonderlijk hebben we beiden een eigen signatuur en een sterke eigen positie in de markt. Zo kunnen we volledig op eigen kracht de toekomst in. En dat is fijn! Want zo hebben we elkaars hulp niet nodig, maar kunnen onze teams wel van elkaar leren en elkaar inspireren. En als het energie geeft of voordeel biedt voor bepaalde opdrachten, kunnen we onze krachten bundelen. Mooi meegenomen!

Met Kris Kras gaan we groeien om zo de basis verder te versterken. Op deze manier kunnen we met beide bedrijven op hoog niveau mee blijven draaien in de communicatiewereld. Daar beleven we tenslotte ontzettend veel plezier aan, samen met al onze partners en opdrachtgevers.

Wil je meer weten?

Leuk! Neem contact op met Chris. Je kunt hem bereiken via 06 13 47 57 56 en [email protected]. Of maak een connectie met hem op LinkedIn!